👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

aby osiągnąć szczyt , trzeba poznać dno by wiedzieć od czego się odbić

Najgorsze w tym jest to ze przez takich idiotów nic nie osiągniemy, a bez nich nikt sie nami nie zainteresuje.

Kamm napisał/a:
Właśnie Ty osiągnąłeś dna.
Przepraszam, że nie jaram się biegnącym po ulicy i drącym się idiotą. Chyba faktycznie tutaj nie pasuję.

BoroW$P napisał/a:
epic xD
nom iks de iks de iks de !!!1111oneoneone

OjczeNasz
Od kiedy do Ojciec lubi jak sie dmuchają Miki dmucha donalda ??
Tego w kościele nie dzwonili...
Od kiedy do Ojciec lubi jak sie dmuchają Miki dmucha donalda ??
Tego w kościele nie dzwonili...
ciekawe czy prosto w oczy też by mu to powiedział "cfaniaczek" (jak to polaczek)

Gdynia! Też tam byłem,i ogólnie wam powiem że zajebiście było na tym proteście

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie