👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlaczego gejostwo to choroba? Bo to widać po sposobie zachowania, prezentowaniu samego siebie itd. Osoby heteroseksualne i normalni homoseksualiści nie głoszą swojej orientacji wszędzie, gdzie się tylko da natomiast cioty zawsze się lubią pochwalić, że lubią brać w dupę. To nie jest normalne.
Najlepiej to niech gejostwo wyemigruje na jakąś osobną wysepkę i tam se żyją po swojemu. Fajnie, bo po pierwsze pokolenie będzie ostatnim
A wszystkim postępowcom życzę kaktusa w dupę.
Najlepiej to niech gejostwo wyemigruje na jakąś osobną wysepkę i tam se żyją po swojemu. Fajnie, bo po pierwsze pokolenie będzie ostatnim
A wszystkim postępowcom życzę kaktusa w dupę.

@ jeśli traktujesz homoseksualizm jako chorobę to traktuj homoseksualistę jak chorego,pomagaj , nie wyszydzaj. Chorzy na grypę też mają uciec na osobną wyspę? Grypa przynajmniej jest zakaźna i może nie zależeć od twojej woli.

Ten facet powinien być zutylizowany za szerzenie prostactwa i ciemnoty. Co do psychicznie chorych (homofobów): homoseksualizm istnieje od zawsze, pośród wielu zwierząt, w tym ludzi. Taki plebs umysłowy jak wy na szczęście nie ma nic do gadania w tej kwestii. Coraz więcej uczy się tolerancji i dobrze. Kiedyś pokolenie kretynów waszego pokroju wyzdycha i Polska - mam nadzieję - stanie się normalnym krajem, gdzie nie nienawidzi się tego, co jest na porządku dziennym. Oby wasi synowie byli gejami, a córki lesbijkami. Życzę wam tego z całego serca.

rusofil napisał/a:
Ten facet powinien być zutylizowany za szerzenie prostactwa i ciemnoty.
O, zaczyna się.. Teraz juz nawet na sadisticu są osoby uważajace że nie wolno broń boże obrażać homosiów, ale ludzi o konserwatywnych, mocnych poglądach(przeciwnych dewiacjom) to już jak najbardziej....
Takich ludzi jak ten Pan trzeba wspierać.
Pedały chcą zyć po bożemu i mieć sformalizowany związek

A czy czytałeśwyniki badań które sugerują że zwierzęta dopuszczaja się związków homoseksualnych z powodu różnego rodzaju zmian w ich naturalnych srodowiskach? Np gdy zmniejsza się ich terytorium, lub gdy nagle pojawia sie za duzo osobnikow jednej plci. My też jesteśmy zwierzętami, i też z natury nie jestesmy przystosowani do życia w miastach tak dużych jak Warszawa, Berlin, moskwa i ogólnie w bardzo dużej gęstości zaludnienia. I odstępstwa od normy tonie tylko pedalstwo u ludzi i innych zwierząt ale też kradzierze, przemoc itp. To samo dzieje sie np w ogrodach zoologicznych.
A tobie życzę żeby twoje dziecko bedace gejem zapragnęło wejsc w związek z Tobą - razem bedziecie oplacac podatki :*

CurvixMax napisał/a:
@zyzyryxy
Jak dla mnie homoseksualizm jest chorobą którą powinno się leczyć (najlepiej wysokokalibrową aspiryną ale to moja prywatna dygresja). A jak widzę dwóch gejów trzymających się za ręce doznaję 2 uczuć 1. chce mi się żygać a po 2 czuję żal jak jak natura mogła skrzywić w ten sposób mężczyznę który powinien się opiekować swoją kobietą i dziećmi i zapewnić im poczucie bezpieczeńswta. A tak łajdaczy się z rozluźnionym anusem po gejowskich barach...:|
Szkoda.
to jeszcze dowiedz się co to "dygresja" i będzie ok

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie