👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

CurvixMax napisał/a:
@zyzyryxy
Jak dla mnie homoseksualizm jest chorobą którą powinno się leczyć (najlepiej wysokokalibrową aspiryną ale to moja prywatna dygresja). A jak widzę dwóch gejów trzymających się za ręce doznaję 2 uczuć 1. chce mi się żygać a po 2 czuję żal jak jak natura mogła skrzywić w ten sposób mężczyznę który powinien się opiekować swoją kobietą i dziećmi i zapewnić im poczucie bezpieczeńswta. A tak łajdaczy się z rozluźnionym anusem po gejowskich barach...:|
Szkoda.
A mnie się chce rzygać jak czytam takie komentarze analfabetów, którzy wiedzą lepiej co kto powinien robić, a czego nie. I chcieli by ich do tego zmuszać siłą, albo karmić ołowiem.
Dla mnie homofobia jest chorobą, którą trzeba leczyć.
Tyle, że ja w przeciwieństwie, nie mam ochoty zabijać takich durniów, niech sobie żyją, choć lepiej dla świata by było by nie zakładali rodzin i się nie rozmnażali pomnażająć głupotę i nienawiść na świecie...

wszystkim pedałom i gejom życzymy nieuleczalnego uszkodzenia śluzówki odbytu i odbytnicy, abyście przy każdej defekacji pamiętali o swoich błędach.

Z pedalstwem jest ten problem że się nie rozmnażają a ich populacja ciągle rośnie

rusofil napisał/a:
Co do psychicznie chorych (homofobów): homoseksualizm istnieje od zawsze, pośród wielu zwierząt, w tym ludzi.
Czy tego chcecie czy nie ewolucja nie przystosowała nas do walenia się w srakę, homoseksualizm jest ANOMALIĄ (to takie zjawisko występujące w naturze) i nie może być traktowane jako reguła.

Najlepsze jest to, że im więcej homosy się pokazują i krzyczą, to więcej hejtu leci. Jest jakaś tam grupa "innych" ludzi i ci co krzyczą stanowią ich niewielki %, a cierpi na tym cała grupa. Kiedyś, jak tak nie wciskano na siłę homopropagandy to pewnie przy zadeklarowaniu się gejem czy lesbą ludzie patrzyli się krzywo, ale to raczej z tego, że nie wiedzą nic o nich,a teraz? Teraz przez te akcje (media mają w tym największy udział) ludzie sapią z nienawiścią do tych "innych". I dużo osób zadaje sobie pytania dlaczego oni mają być wyjątkowi i mieć specjalne prawa? itd. To właśnie szkodzi takiej grupie przez mniej niż 1% reprezentacji grupy... W TV na siłę wciska się jakiś ludzi z odchyłem od średniej, żeby ukazać jacy to oni są jacy nie są i to tylko kształtuje obraz ludzi. Pozatym szkodzą ludzie na siłe wciskające swoje przekonania, zdecydowanie skrajne, albo też obawy przez kolejnymi postulatami.
tu jest Polska. A Polacy są zacofani. lesby cacy geje be
to dopiero warte śmiechu. a wy krzyczcie sobie dalej. :]

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie