Jeśli też czujesz, że w tym najbardziej popieprzonym kraju na świecie, a jednocześnie najbardziej zajebistym, jest coś nie tak. To zapraszam do mojej piwnicy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
adronix napisał/a:
momentami rzeczywiscie jest popieprzony. nie potrafie wyobrazic sobie sytuacji, w ktorej mialby byc zajebisty.Jeśli też czujesz, że w tym najbardziej popieprzonym kraju na świecie, a jednocześnie najbardziej zajebistym
abdul napisał/a:
momentami rzeczywiscie jest popieprzony. nie potrafie wyobrazic sobie sytuacji, w ktorej mialby byc zajebisty.
Kod:
jeśli masz na imię abdul to z pewnością jesteś ciapem albo czymś gorszym,więc pewnie ci brakuje takich sytuacji.
jeśli masz na imię abdul to z pewnością jesteś ciapem albo czymś gorszym,więc pewnie ci brakuje takich sytuacji.
Najbardziej boli mnie to ze Polacy to chyba jedyny w swoim rodzaju narod, ktory ponad swoj dobrobyt przedklada trud swojego wspolkrajana. Dopoki to sie nie zmieni bedzie dojenie az do upadku tego konia.
Widzę, że nie tylko w moim bloku są takie drewniane drzwi w piwnicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie