Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byku35 napisał/a:
pierwsze miejsce jak nic
Jak one nie są jednocześnie tymi strażakami i trans śpiewaczkami to nie przejdzie
W Izraelu to bedzie hit taki powrót do przeszłości .
Zydki już się jarają hitem...
A ja tam dziewczyną kibicuje. Wreszcie nie ma wiochy i fajnie się tego słucha.
No i człowiek raduje się z powodu każdego ż__a któremu żyłka pęknie na takie widoki.
Jedyne co mogą wygrać w Izraelu to oskarżenie o antysemityzm, po czarnych Ż__zi to chyba najwięksi rasiści.
"to nie gaz, to nie gaz" ja p🤬lę hahahahahahaha... Sama piosenka c🤬jowa ale w kontekście afrykańskiego kraju (Izrael leży na kontynencie afrykańskim) organizującego konkurs europejski i całego tego co niemcy robili ż__om nawet niezły trolling wyszedł.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
lm65
2019-03-11, 17:16
Kura jak ja nie cierpię takiego wiejskiego wycia. To może by było dobre, ale gdzieś w Pcimiu dolnym.
Czemu zydzi mieliby mieć uraz do ognia? Przecież krematoria są teraz wszędzie legalne, ba nawet w niektórych krajach jest bardziej trendy spalić czyjeś ciało zamiast chować je w ziemi.
~Velture napisał/a:
"to nie gaz, to nie gaz" ja p🤬lę hahahahahahaha... Sama piosenka c🤬jowa ale w kontekście afrykańskiego kraju (Izrael leży na kontynencie afrykańskim) organizującego konkurs europejski i całego tego co niemcy robili ż__om nawet niezły trolling wyszedł.
"płonie gaz"
Bardzo na czasie...
To piosenka o płomiennej miłości Nazistów do Ż__ów...
Tylko kto zaśpiewa o bezgranicznej nienawiści Polaków wobec Ż__ów?? Może Niemcy??
Velture widziałeś ty kiedyś mapę świata ? Jakiś globus na geografii, cokolwiek?
konto usunięte
2019-03-11, 18:31
mygyry napisał/a:
Jedyne co mogą wygrać w Izraelu to oskarżenie o antysemityzm, po czarnych Ż__zi to chyba najwięksi rasiści.
Ty pieprzony antysemito!
Jak śmiesz pisać, że czarni są większymi rasistami od ż__ów?!!!
Chyba lepiej to, niż " Gaz na ulicach"