👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ tiptop czemu obrazasz ludzi innej narodowosci ? moze powinienes sie trzymac swietnego nowego regulaminu ktory sami wymysliliscie

saperman napisał/a:
Oni od zawsze byli dominujacym narodem.
Masz rację. BYLI.
Dzisiaj można jechać do UK przejść na islam i w biały dzień zaszlachtować brytyjskiego żołnierza, udzielić wywiadu i przeżyć.
Oni są teraz zdominowanym narodem - 15-20 lat i będzie tam taki sam syf jak we Francji.

Polnischefuhrer napisał/a:
macie swoją tolerancję ...tylko ciekawe gdzie jest ich tolerancja w stosunku do nas
Obrazek
Wierz dalej w to co ci media głównego ścieku wbijają do pustego łba

No i jak być dla nich tolerancyjnym? proszą się o B-2 Spirit...

BongMan napisał/a:
Trochę winy jest też po stronie tego gościa. Nie wlazłbyś do wody, w której są piranie (agresywne zwierzęta), tak samo jak nie powinno się jechać do kraju, w którym są agresywne zwierzęta. Tym bardziej ruszanie ich samic na ich terenie to jakby proszenie się o kosę pod żebra. Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
ty jednak jestes debilem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie