Ciekawe czyją kozę pocałował
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

A jak by taki niemiec do Polski przyjechał i Polke całował to już widze jak by mu ktoś w morde nie dał (ale walic ciapatych)
namron napisał/a:
w Polsce jakbyś stracił przytomność to nikt by cię dalej nie kopał i nie dźgał nożemA jak by taki niemiec do Polski przyjechał i Polke całował to już widze jak by mu ktoś w morde nie dał (ale walic ciapatych)
Trochę winy jest też po stronie tego gościa. Nie wlazłbyś do wody, w której są piranie (agresywne zwierzęta), tak samo jak nie powinno się jechać do kraju, w którym są agresywne zwierzęta. Tym bardziej ruszanie ich samic na ich terenie to jakby proszenie się o kosę pod żebra. Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Po stronie tego gościa? A tej szmaty co się dała lizać? Jej też kose pod żebra. J🤬 niewierne szmaty

BongMan napisał/a:
Trochę winy jest też po stronie tego gościa. Nie wlazłbyś do wody, w której są piranie (agresywne zwierzęta), tak samo jak nie powinno się jechać do kraju, w którym są agresywne zwierzęta. Tym bardziej ruszanie ich samic na ich terenie to jakby proszenie się o kosę pod żebra. Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
co ty masz na bani czlowiek haha
A co k🤬a? Pojechałbyś do brudasów wiedząc, że w każdej chwili mogą cię zakosować? Toś równie tępy co ten Angol, powodzenia.
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

@Bridgwater88
Przygotuj się więc na nowe rodzeństwo
Pierwszym słowem będzie beeeeeee
Przygotuj się więc na nowe rodzeństwo

Pierwszym słowem będzie beeeeeee

Ich kobiety są dla nas nietykalne (bo Cię zabiją). Oni jadą do europy i żenią się z naszymi. Chorzy ludzie.
@up
a nie meee?
Bonguś, z takim myśleniem, to nigdzie się nie powinno wyjeżdżać
Jedynie Chiny, Japonia, Australia ale 1. w c🤬j daleko 2. tam też są pewne dyskomforty
Na wakacje to tylko do Afganistanu! Do bazy w Ghanzi.
a nie meee?
Bonguś, z takim myśleniem, to nigdzie się nie powinno wyjeżdżać

Na wakacje to tylko do Afganistanu! Do bazy w Ghanzi.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Po tytule myślałem, że zaraził się od niej jakimś śmiertelnym wirusem, albo innym syfem

...
@ TheHelllo
A jak u nas jakiś arab zacznie kozaczyć w barze to myślisz, że nikt mu nie wp🤬li
?
@ TheHelllo
A jak u nas jakiś arab zacznie kozaczyć w barze to myślisz, że nikt mu nie wp🤬li

podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

BongMan napisał/a:
Wyczytałem, że gość jest Anglikiem, no i wszystko jasne - światłym narodem to oni nigdy nie byli...
Rozumiem zazenowanie ich obecna polityka, ale teraz to synku grubo przesadziles. Oni od zawsze byli dominujacym narodem. I nie to, ze lize im dupe, bo nie jestem z Anglia powiazany w zadnym stopniu, ale uslyszec takie cos od Polaka na temat jednej z najsilniejszych gospodarek swiata, kraju, ktory wyksztalcil najwiecej Noblistow w Europie, krolestwa, ktore niegdys podbilo pol swiata... Dramat.