Wspomnienia z Misia
Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?
Jestem wesoły Donek, marszałkiem zaś jest Bronek.
Zdrożała żywność, prąd i gaz,
za miesiąc zdrożeje jeszcze raz...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Okradam swoich obywateli,
by oddać wszystko królowej Angeli.
@up BongMan
Widzę, że wziąłeś się za rap?
konto usunięte
2012-11-10, 4:04
Druga linijka powinna wyglądać tak:
Jestem wesoły Bronek, premierem zaś jest Donek
konto usunięte
2012-11-10, 4:44
avox
2012-11-10, 8:02
up.
i to jest manipulacja. ludzie sie cieszą z sukcesu rządu- tańszy gaz. A tankując samochód płakać będziemy, czy robiąc zakupy. Coś kosztem czegoś. Naprawdę wierzycie, że gaz od tak sobie tańszy będzie, a nam w portfelu będzie zostawać więcej pieniędzy?
konto usunięte
2012-11-10, 8:18
Stare Bronek juz nie jest marszałszem
@avox
I to jest manipulacja. Ja tam się cieszę życiem zamiast wymyślać suche żarty i psioczyć.
A jak za droga benzyna to się w autobus przesiądź.
Panie Jarku, ustawy pisać a nie durne wierszyki...
konto usunięte
2012-11-10, 9:23
avox napisał/a:
up.
i to jest manipulacja. ludzie sie cieszą z sukcesu rządu- tańszy gaz. A tankując samochód płakać będziemy, czy robiąc zakupy. Coś kosztem czegoś. Naprawdę wierzycie, że gaz od tak sobie tańszy będzie, a nam w portfelu będzie zostawać więcej pieniędzy?
Manipulację to właśnie Ty odwalasz:) Gaz potanieje to fakt - faktem jest też inflacja czyli wszystko drożeje bez względu na to kto rządzi. A gaz może być tańszy bo poprzedni kontrakt(swoją droga wynegocjowany za rządów PIS) był niekorzystny dla Polski, ten jest mniej niekorzystny. Serio doszukiwanie się wszędzie spisków jest chore:)
konto usunięte
2012-11-10, 9:30
konto usunięte
2012-11-10, 9:54
Faktem jest też to, ze ceny gazu dla Polski są największe w UE. Natomiast jeśli chodzi o Europę to wyprzedza nas tylko Macedonia i Bośnia i Hercegowina.
"Podpisaliśmy" taką zajebistą umowę gazową...
Mimo, że umowa łamie TPA to całe szczęście, rząd uznał, że to tylko wytyczne dla polskich i rosyjskich spółek dlatego nie można się do tego przyczepić...
Slonx
Chętnie napiłbym się z Tobą wódki