📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widzę wpieprzające się tępe łby na pasy bez względu na to, czy auto się zatrzymało to mi się słabo robi. Większość takich chojraków nie ma prawka i nie siedziało nigdy za kierownicą. Na nagraniu ewidentnie wtargnięcie na pasy. Przecież ten łebek tam zaczął biec wprost pod auto. Mimo, że zaczął w połowie pasów - kierowca nie mógł go widzieć bo inne auta zasłaniały. Będzie miał nauczkę i drugi raz nie wlezie na pasy dopóki auto mu się nie zatrzyma.
tarcer123 napisał/a:
Poza tym widac ze gosc z naprzeciwka nie wjezdza na przejscie. Czyli ktos moze przechodzic.
Bo nie wolno ci stać na pasach...
Na moje oko to za kółkiem siedziała baba z łbem w srajfonie. Pieszy znajdujący się na przejściu ma zawsze pierwszeństwo i Wszyscy którzy twierdzą inaczej to najwyżej bezsilnie mogą porzuć sobie mosznę.
Cytat:
Pieszy znajdujący się na przejściu ma zawsze pierwszeństwo i Wszyscy którzy twierdzą inaczej to najwyżej bezsilnie mogą porzuć sobie mosznę.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Zabrania się:
1) wchodzenia na jezdnię:
a) bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych,
b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
Nie rób więcej z siebie debila

mygyry napisał/a:
Nie rób więcej z siebie debila
To co cytujesz to prawda, ale uwzględnij drobiazg że dzieciak w momencie wypadku nie wchodził na jezdnię zza pojazdu ale był na środku jezdni i pasów. To ogromna różnica.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie