📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca tego suv'a to niezły idiota.Chyba szkoda było mu auta. Trzeba było odbić wprawo i wbić sie w blok... Ale lepiej rozjechać dzieciaka ... Ewidentna wina kierowcy suva
Tak stanowi prawo o ruchu drogowym. Po za tym widać na filmie że jest to oznakowane przejście przy szkole.A kierowca suva powinien używać mózgu.. Małe dzieci rzadko mają dobre pomysły
kierowca chyba nie jechał 50 km/h plus zignorował znaki ostrzegawcze co w konsekwencji skutkowało potraceniem na PASACH więc bye bye prawko

Ja to widzę tak że kierowca który potrącił traci dozywotnio prawko ponieważ ma zbyt mało wyobrazni i predyspozycji do prowadzenia auta. Niech się cieszy że nie zabił tego dzieciaka. Ma oznaczone wyraznie przejście to nawet nie wpadł na pomysł że ktoś może przechodzić.
A dzieciaczka powinni nauczyć że na przejście się nie wbiega NIGDY. Ale to tylko dziecko. To na kierowcy ciąży obowiązek przewidywania.
Nie ma w tym przypadku mowy o żadnym wtargnięciu.
PS: smieszne komentarze węgli w filmiku.
A dzieciaczka powinni nauczyć że na przejście się nie wbiega NIGDY. Ale to tylko dziecko. To na kierowcy ciąży obowiązek przewidywania.
Nie ma w tym przypadku mowy o żadnym wtargnięciu.
PS: smieszne komentarze węgli w filmiku.
up policje tez gowno obchodzi pojebusy i dlatego takie szmaty jak wy i tak potem srogo bekaja za te wykroczenia.
Tak to jest jak się od małego wbija w głowę że na przejściu ma pierwszeństwo ... a prosta zasada zatrzymaj się u prawo , lewo prawo a najlepiej upewnij się 2 razy a potem wchodź
Najważniejsze że małej się nic nie stało . Ale ile jest przypadków co idą młoty w kapturach , słuchawki w uszach i walą przed siebie jak ślepi .

Najważniejsze że małej się nic nie stało . Ale ile jest przypadków co idą młoty w kapturach , słuchawki w uszach i walą przed siebie jak ślepi .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie