Trafiłem na coś dziwnego na YT chyba zbłądziłem..
Angielski poziom expert. C🤬ci mogą scrollować dalej.
Konto usunięte
2013-08-08, 20:28
Chyba to już gdzieś widziałem...
pewnie na yt.... wiadomo jak było to wyjebią jak Tusk Polske
Konto usunięte
2013-08-09, 3:42
@wdiko - może jak się ukończyło 4 klase podstawówki, to może i expert
Przynajmniej "mama" a nie stara.
Konto usunięte
2013-08-09, 5:15
5 rano, co ja k🤬a oglądam?
Konto usunięte
2013-08-09, 5:38
Scorpion wygrał ten filmik.
Konto usunięte
2013-08-09, 7:17
Co za irytujący głos... ledwo do połowy wytrzymałem, a w ogóle to c🤬jowe.
"C🤬ci mogą scrollować dalej." I Chcąc nie chcąc k🤬a muszę oglądnąć-,-
czy pod kazdym filmikiem, ktory jest po angielsku bedziecie pisac poziom angielski taki i taki wymagany, noz k🤬a przeciez wiekszosc zna angielski a ci co nie znaja to pojada a wy ciagle to samo bo wooow dodales filmik po angielsku to jestes kox i do tego pocisniesz jaki to poziom angielskiego wymagany a pewnie sam nie zrozumiales filmiku ale dopisek musi byc
A ja się uśmiałem i c🤬j
Konto usunięte
2013-08-09, 9:09
Czemu za każdym razem jak widzę taki filmik to mam wrażenie że zrobił to jakiś zakompleksiony nastolatek co chce dmuchnąć czyjąś matkę ... lub swoją.
Anser napisał/a:
Czemu za każdym razem jak widzę taki filmik to mam wrażenie że zrobił to jakiś zakompleksiony nastolatek co chce dmuchnąć czyjąś matkę ... lub swoją.
A dasz fotki swojej?
ragzezonator napisał/a:
czy pod kazdym filmikiem, ktory jest po angielsku bedziecie pisac poziom angielski taki i taki wymagany, noz k🤬a przeciez wiekszosc zna angielski a ci co nie znaja to pojada a wy ciagle to samo bo wooow dodales filmik po angielsku to jestes kox i do tego pocisniesz jaki to poziom angielskiego wymagany a pewnie sam nie zrozumiales filmiku ale dopisek musi byc
Znam b.dobrze niemiecki. Od podstawówki, aż po technikum wałkowany i matura z niego zdana. Więc może zacznę wstawiać filmiki z niemieckim lektorem?
Konto usunięte
2013-08-09, 10:39
Cytat:
Angielski poziom expert. C🤬ci mogą scrollować dalej.
jestem juz w angli kilka lat i jezyk angielki niestety bardziej kaleczymy my polacy, c🤬ci mimo swojej gluopoty angielski znaja bardzo dobrz, oczywiwscie sa wyjatki ;p
dzijunit777 napisał/a:
jestem juz w angli kilka lat i jezyk angielki niestety bardziej kaleczymy my polacy, c🤬ci mimo swojej gluopoty angielski znaja bardzo dobrz, oczywiwscie sa wyjatki ;p
Ty to nawet Polski kaleczysz.