👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma to jak ściągnąć sobie buszka w sobotę wieczorem, pośmiać się, wyluzować i namiętnie zerżnąć dziewczynę. No a rano, już od 9 czuję się jak nowonarodzony i mogę spokojnie zasiąść nad zaległym projektem z budownictwa.

@up Daniel dobrze gadasz, wszystko co dobrze trzeba robić z głową, ani wódy nie należy wychwalać za bardzo, anie trawy. to i to niszczy życie, wódę będziesz pił przez pare lat nałogowo wypali ci wnętrzności i zaczniesz bełtać krwią (nic specjalnego przyzwyczaiłem się), będziesz palił pare lat nałogowo to ci mózg wypali i zamuła będzie się powiększać z każdym kolejnym buszkiem, zaczniesz bełkotać, przestaniesz ogarniać cokolwiek. ale tak to już jest z uzależnieniami że niszczą człowieka.
pamiętajcie drogie dzieci, wszystko trzeba robić z głową wtedy będziecie dobrze na tym wychodzić.
ps do miłośników mieszania wódy z trawą, jeśli jedno z tych rzeczy jest w małych ilościach to git, ale gdy doładujesz się tym i tym to po tobie, każdy kto tak zrobił ma podobne wspomnienia, cały świat zaczyna się kurewsko kręcić nagle cała przyjemność znika i jedyny o czym marzysz to koniec tego stanu (to też mam za sobą)
pamiętajcie drogie dzieci, wszystko trzeba robić z głową wtedy będziecie dobrze na tym wychodzić.
ps do miłośników mieszania wódy z trawą, jeśli jedno z tych rzeczy jest w małych ilościach to git, ale gdy doładujesz się tym i tym to po tobie, każdy kto tak zrobił ma podobne wspomnienia, cały świat zaczyna się kurewsko kręcić nagle cała przyjemność znika i jedyny o czym marzysz to koniec tego stanu (to też mam za sobą)

cicho, uszanuj opinie człowieka który w młodym wieku wie wszystko na temat trawki i wódki. osobiście jeśli mam wybierać z dwojga złego wolę to lekkie oderwanie od ziemi po dłuższym pleniu niż stan w którym człowiek czuje się totalnie nieużyteczny, niczym szmata z automatycznym naprowadzaniem na drzwi toalety. wszystko jest złe, nawet coca cola, ale jeszcze bardziej złe jest porównywanie działania marihuany do alkoholu.

@kudlaty1125
z tym , że zioło to spokój a alkohol to szaleństwo .
z tym , że zioło to spokój a alkohol to szaleństwo .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie