Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
spiepszaj_dzbanie 2011-05-29, 23:12
persman napisał/a:

nie porownuj wodki do trawki bo przez wode to niejeden czlowiek sie zarzygal na smierc albo kogos zaj🤬 a slyszales o takiej sytuacji po trawie?

może to dlatego że meneli nie stać na dżojnta

bedą się tu dzieci kłócić

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
r................y 2011-05-30, 15:57 1
dcd napisał/a:

chamski miał

A co ty, k🤬a, jointy z bobów kręcisz ?
Zgłoś
W................4 2011-06-01, 23:18
RastaMan napisał/a:

ojtam, ojtam... p🤬licie tu o wódzie, może po kilkudniowym jaraniu zielska nie ogarnia się wszystkiego ale w pełni kontroluje się swoje poczynania, porównajcie sobie skutki palenia i picia dzień w dzień przez 7 dni, długo by wyliczać takich co tydzień chlania wydłużył im się na długie lata przez co stracili wszystko w okół siebie, jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia do tego co piszę niech zalinkuje foto/filmik człowieka który wraca obrzygany, obejszczany po zielsku na czworaka przez autostradę do domu...

Tak k🤬a ?! Za to po alkoholu nigdy po zejściu fazy nie łapałem dolin,jak wypije piwko to po dwóch godzinach nic nie czuje,a jak zjaram lufe z rana to przez cały dzień mam zmułę jak mi faza zejdzie.Do tego od alkoholu nie uzależnisz się tak łatwo jak od ganji.Fajnie jest se zajarać,ale nie p🤬l mi tu że to nie szkodliwe.
Jak ktoś chce jarać to niech se jara c🤬j z tym,ale niech mi tu rastaman jakiś poj🤬y nie wkręca że trawka - dobra dobra nie szkodzi nie uzależnia,bo ktoś w to uwierzy i mu to zaszkodzi.
J🤬 rastamańską propagandę.
Zgłoś
~tip.top 2011-06-02, 9:09

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
l................h 2011-06-02, 20:50
no i mi smaka narobiliście, wheeeereeeee isss my weeeeed
Zgłoś
~tip.top 2011-06-03, 14:34 1

podpis użytkownika