👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kudlaty1125 to w więzieniu mają komputery z dostępem do internetu? O.o
i tak ponad połowa wypowiadających się nie paliła zioła, tyle w temacie. uprzedzając inne komentarze, ja nie paliłem, nie zamierzam i mam w dupie wasze opinie na ten temat

No nie wiem czy uspokaja... ja mało ze śmiechu wczoraj nie umarłam
xXHoMeRXx myślę, że teraz ciężko znaleźć kogoś kto nigdy nie spróbował, a ci co nie palili się nie wypowiadają, tak czy siak szacun jeśli wytrwasz w postanowieniu
ja jestem zdania że w życiu (prawie) wszystkiego trzeba spróbować

xXHoMeRXx myślę, że teraz ciężko znaleźć kogoś kto nigdy nie spróbował, a ci co nie palili się nie wypowiadają, tak czy siak szacun jeśli wytrwasz w postanowieniu

kolega wychwalający wódę ma świętą racje. Nie wiem czym to jest spowodowane, czy złą jakością czy może przyzwyczajeniem ale na samym początku tzn ze 3 lata temu jak zapaliłem i jeszcze popiłem drinkiem to czas wydłużał się niesamowicie, śmiałem się prawie do uduszenia, rozmawiałem z każdym o wszystkim, szczegulnie o rzeczach pseudo głębokich
teraz za każdym razem jest zamuła i nawet się jeść nie chce. Nie polecam, lepsza jest wóda. dodam ,że nie paliłem nałogowo, może ze 4-5 razy w roku

pytanie ile osób "paliło" tzn ściągnęło buszka i nic po tym nie mieli, a ile jest na tyle dobrze wprawionych że nawet umie dobrze ukręcić blanciora (tak szczerze jak patrze na to co kręci większość osób, to żal się robi, ani to nie jest właściwie ubite, czasem wkładają filtry od fajek, szkoda gadać).
ciekaw jestem ilu z was tak na prawdę pali zioło (przynajmniej parę miesięcy co kilka dni się upala), wg mnie tacy ludzie owszem mają pełne prawo się wypowiadać, a reszta gimbusów którym wystarczy naszywka z liściem czy jarają się czymś czego nigdy nie widzieli, nie wiem po co włączają się w dyskusje.
jak pewnie się wielu domyśla skoro tutaj pisze, że trochę w życiu wypaliłem trawy, ale to co mówią o uzależnieniu to dość mocno ściema, trochę to uzależnia ale nie tak bardzo jak mówią. ja np palę tylko gdy ktoś mi zaproponuje (oczywiście później dzielimy koszty po równo). osobiście i tak wolę wódę.
ciekaw jestem ilu z was tak na prawdę pali zioło (przynajmniej parę miesięcy co kilka dni się upala), wg mnie tacy ludzie owszem mają pełne prawo się wypowiadać, a reszta gimbusów którym wystarczy naszywka z liściem czy jarają się czymś czego nigdy nie widzieli, nie wiem po co włączają się w dyskusje.
jak pewnie się wielu domyśla skoro tutaj pisze, że trochę w życiu wypaliłem trawy, ale to co mówią o uzależnieniu to dość mocno ściema, trochę to uzależnia ale nie tak bardzo jak mówią. ja np palę tylko gdy ktoś mi zaproponuje (oczywiście później dzielimy koszty po równo). osobiście i tak wolę wódę.

Można przecież zrobić mieszankę - najpierw bongosik, potem wóda : D Wrażenia niesamowite, poranek, mimo wszystko, baaaaardzo pozytywny. Zero kaca, tylko siły mało trochę ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie