👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pewnie rząd dobrał się do jego majątku i nałożył podatek na rogi :/

od kiedy w Polsce żyją Łosie na wolności ???
do analizy nagrania wykorzystałem super zaawansowane urządzenie typu mysz komputerowa z opcją lewego przycisku
do analizy nagrania wykorzystałem super zaawansowane urządzenie typu mysz komputerowa z opcją lewego przycisku

@why "od kiedy w Polsce żyją Łosie na wolności ??? "
Łosie pojawiły się w Europie pod koniec pliocenu lub w plejstocenie. Czyt. od ZAWSZE. W szkole o zwierzątkach się nie uczyłeś?
Sam rowerem pod Warszawą a mało co bym wpadł na klępę (samicę łosia).
Łosie pojawiły się w Europie pod koniec pliocenu lub w plejstocenie. Czyt. od ZAWSZE. W szkole o zwierzątkach się nie uczyłeś?

Film o tym, jak dzielny polski łoś przeprowadził samobójczą akcję dywersyjną i zniszczył kacapski przyczółek na drodze E41.
Piwo dla łosia (pośmiertnie).
Piwo dla łosia (pośmiertnie).

@mikEWrona
Dokładnie tak jak napisałeś i wydaje mi sie że to Ruski łoś.
Dokładnie tak jak napisałeś i wydaje mi sie że to Ruski łoś.

Z łosiami o tyle problem, że ma chude długie nóżki. Jego korpus idealnie wpasowuje się do środka samochodu przez przednią szybę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie