👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestes pewien, że to Polska? Coś mi ten głos nie pasuje.
ale mięsko na kolację i tak było, niezależnie od kraju.
ale mięsko na kolację i tak było, niezależnie od kraju.

Pastel napisał/a:
Jestes pewien, że to Polska? Coś mi ten głos nie pasuje.
ale mięsko na kolację i tak było, niezależnie od kraju.![]()
W źródle było, że Polska. Mi też się tak wydaję mimo, że chyba po rusku gadają. Droga wygląda typowo dla Polski, do tego utwór w radiu ewidentnie polski, Sylwia Grzeszczak - Flirt. W Rosji chyba nie grają raczej polskich piosenek.

Utwór to chyba Sylwia Grzezczak a to że nie gadają po polskiemu nie znaczy że to nie w Polsce.

Cześć i chwała prawdziwemu patriocie, który oddał życie za Ojczyznę!
Poroże na Wawel!
Poroże na Wawel!
czy to droga krajowa numer 2 ? Tzw E30 ? z siedlec do Warszawy - Pijana Górka ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie