👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Słaby ten serial strasznie, nie dotrwałem do końca drugiego odcinka i nie mam zamiaru do tego wracać. Strasznie to nijakie- brak temu inteligentnych żartów owiniętych w gówno jak South Park, czy absurdu jakim jest chociażby Family Guy. Do tego niesamowicie irytujące powtarzanie co drugie słowo "Morty" i odgłosów bekania i robi się najbardziej przereklamowany syf ostatnich miesięcy.

Gwandolin napisał/a:
Słaby ten serial strasznie, nie dotrwałem do końca drugiego odcinka i nie mam zamiaru do tego wracać.

voidinfinity napisał/a:
Jeżeli to trolling, to nice try![]()
albo jesteś debilem albo nie oglądałeś powrotu do przeszłości.ciulu.
dobra.wróżka napisał/a:
Up, czego Pan się naoglądał?

jbone napisał/a:
Słaby troll.
A jeżeli nie, to obawiam się że musisz wytłumaczyć twórcom, że się mylą - i że wcale nie wzorowali się na powrocie (bo tak twierdzili w wywiadzie)

voidinfinity napisał/a:
A jeżeli nie, to obawiam się że musisz wytłumaczyć twórcom, że się mylą - i że wcale nie wzorowali się na powrocie (bo tak twierdzili w wywiadzie)
Autorzy albo są debilami, albo nie oglądali Powrotu do Przyszłości. Ciule!

jbone napisał/a:
albo jesteś debilem albo nie oglądałeś powrotu do przeszłości. ciulu
albo jesteś debilem albo nie oglądałeś powrotu do przeszłości. ciulu
Wystarczyło raz, podzieliłabym się z kolegą

Chciałam napisać coś jeszcze, ale tak mi zraniłeś serduszko, że boję się kolejnych wyzwisk.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie