podpis użytkownika
"...and says...Now I am become Death, the destroyer of worlds."

jbone napisał/a:
bohater miał na imię to MARTY debile.
Jeżeli to trolling, to nice try

K🤬a stary jestem, bo dla mnie to wszystko jakieś pedalskie bajki.
MajkelSrajkel napisał/a:
K🤬a stary jestem, bo dla mnie to wszystko jakieś pedalskie bajki.
Chyba zj🤬y, bo np. u mnie w firmie to robi furore

podpis użytkownika
Let's rock'n'roll

@timmy77
aha czyli gówno nie warte oglądania
humor niższy niż poziom polskich kabaretów

MinisterR napisał/a:
Jeśli taki South Park to dla ciebie humor niskich lotów, to raczej źle świadczy o twoim poziomie intelektualnym. Ale po twoich jakże "inteligentnych" komentarzach da się określić, że z inteligencją to ty nie masz za wiele wspólnego.
Wyjaśnijcie mi proszę fenomen tego serialu animowanego, o którym mowa, bo go jeszcze nie oglądałem, a tyle pozytywnych opinii słyszę na jego temat.
No właśnie, o co biega? Nie każdy ma czas na oglądanie wszystkich pierdół w internecie
Rozumiem, że to jakiś serial? Tytuł?

Rozumiem, że to jakiś serial? Tytuł?

TB303 napisał/a:
Wyjaśnijcie mi proszę fenomen tego serialu animowanego, o którym mowa, bo go jeszcze nie oglądałem, a tyle pozytywnych opinii słyszę na jego temat.
Chyba postać głównego protagonisty jest kluczowa. Prawdopodobnie przemawia ze swoim cynizmem do większości osób które to oglądają, a to że jest geniuszem powoduje że może odp🤬lać szalone akcje mając wszystko i wszystkich w dupie.
Taki trochę powrót do przyszłości - tyle że całość bardziej przypomina czarną komedię niż film familijny

Na razie są 2 sezony i pierwszy odcinek 3ciego. Jak do tej pory serial trzyma poziom. Miła odmiana - bo na chwilę obecną nie bardzo jest konkurencja w tym segmencie rynku. Wszystkie South Parki się niestety bardzo zgrały.