👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jbone napisał/a:
bohater miał na imię to MARTY debile.
Jeżeli to trolling, to nice try

@timmy77
aha czyli gówno nie warte oglądania
humor niższy niż poziom polskich kabaretów

MinisterR napisał/a:
Jeśli taki South Park to dla ciebie humor niskich lotów, to raczej źle świadczy o twoim poziomie intelektualnym. Ale po twoich jakże "inteligentnych" komentarzach da się określić, że z inteligencją to ty nie masz za wiele wspólnego.
Wyjaśnijcie mi proszę fenomen tego serialu animowanego, o którym mowa, bo go jeszcze nie oglądałem, a tyle pozytywnych opinii słyszę na jego temat.
No właśnie, o co biega? Nie każdy ma czas na oglądanie wszystkich pierdół w internecie
Rozumiem, że to jakiś serial? Tytuł?

Rozumiem, że to jakiś serial? Tytuł?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie