Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:51
piochux 2012-03-05, 0:32
tukisowy - plebs to tego syfu słucha.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 0:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mcgregor666 2012-03-05, 1:05 1
Skrillex - Scary Monsters & Nice Sprites
Zgłoś
Skora2 2012-03-05, 1:12 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Coliber 2012-03-05, 1:38 12
- Komandorze zgodnie z rozkazem wysłaliśmy ziemianom wiadomość
- I co?
- Nazwali ją dubstep i zaczęli do niej tańczyć
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 2:04
A czy ktoś mi wytłumaczy bez wyzwisk co to jest ten dubstep to jakaś muzyka czy techno?
Zgłoś
czokletmen 2012-03-05, 3:02
i hate dubstep for ever in my fucking life
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 3:04 2
Przede wszystkim, to to nie jest dubstep, tylko brostep. Różnica w nazewnictwie niewielka, jednakże w muzyce już kolosalna. Po szczegóły odsyłam do Wujka Google, którego wiedza zdaje się nie mieć granic. Korzystajmy z niej.
PS: Nie mam złudzeń, że mój post coś zmieni i wiem, że już do usranej śmierci muzyka Skrillexa i jemu podobnych będzie nazywana dubstepem. Po prostu musiałem zrzucić z siebie nieco frustracji spowodowanej ludzką ignorancją. ;]
Zgłoś
zonk 2012-03-05, 6:50 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 7:16 1
Czyli jak ktoś potrafi się dobrze bawić przy dubstepie to jest jakiś gorszy czy co?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 8:11
Basco napisał/a:

Stare produkcje Rusko

taaaaa : ( wieś tańczy i "śpiewa" )

4 miejscowości w Polsce:

Rusko - wieś w woj. dolnośląskim, w pow. średzkim, w gminie Malczyce, niem. Rauße
Rusko - wieś w woj. dolnośląskim, w pow. świdnickim, w gminie Strzegom, niem. Rauske
Rusko - wieś w woj. wielkopolskim, w pow. jarocińskim, w gminie Jaraczewo
Rusko - wieś w woj. zachodniopomorskim, w pow. sławieńskim, w gminie Darłowo, niem. Rußhagen
Zgłoś
kerugo 2012-03-05, 8:45 1
Zgłoś
koras1897 2012-03-05, 9:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 9:34 1
Niektórzy widać są gnębieni w szkole i chcą się dowartościować cisnąc komuś. Znaleźli sobie dubstep na forum, gdzie większość osób słucha ciężkiej muzyki, mają tutaj przewagę i czują się przez to lepsi. Biedne gimbuski A ja mimo iż lubię dubstep daje plus, bo filmik śmieszny jest. o.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-05, 10:08 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem