👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Czesiek181 dubstep nie powstał dwa lata temu jak większość tutaj myśli i nie stworzył jej skillerex? Kur.. nadal nie wiem jak go się pisze...
Ta muzyka wywodzi się z bądź co bądź lubianej przez wielu ludzi regge;) co niektórzy pewnie zdziwieni...
powstanie dubstepu przypisuje się Wielkiej Brytanii. Historia jest dłuższa więc odsyłam do jakiegoś źródła w internecie;) Źródła przede wszystkim rzetelnego.

alkoboy,
techno ma korzenie w housie i powstało w Detroit. Minimal to podgatunek techno więc 2 samobój. 3ci samobój to twierdzenie, że ludzie słuchali techno nie wiedząc co to techno.

Mewin napisał/a:
Minimal to podgatunek techno
Dobry minimal nie jest zły.

Nie dziwie wam się, że tak psioczycie na dubstep skoro nigdy nie słyszeliście PRAWDZIWEGO.
Sam osobiście jestem przeciwko orgii transformersów, ale to co możecie usłyszeć niżej zmienia postać rzeczy.
Blue Foundation - Eyes On Fire (Zeds Dead Remix)
MT Eden Dubstep - Sierra Leone
Największy fafarafa we wsi przy dobrym sprzęcie audio mięknie.
Sam osobiście jestem przeciwko orgii transformersów, ale to co możecie usłyszeć niżej zmienia postać rzeczy.
Blue Foundation - Eyes On Fire (Zeds Dead Remix)
MT Eden Dubstep - Sierra Leone
Największy fafarafa we wsi przy dobrym sprzęcie audio mięknie.

Widać że co drugi hejter ma magistra w dziedzinie muzyki itd.

Slonx, Nie wiesz- nie komentuj. Muzyka elektroniczna zalicza się do muzyki współczesnej, która wywodzi się z muzyki... klasycznej!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie