Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Typowy osiedlowy drifter
PanFajek • 2023-08-02, 21:18
W niedzielę około godziny 19:00 na ul. Paderewskiego w Koszalinie, na parkingu marketu budowlanego mężczyzna kierujący sportowym autem stracił panowanie nad pojazdem i wjechał w paletę z polbrukiem. Po przybyciu patrolu na miejsce zdarzenia okazało się, że mężczyzna wydmuchał 1.24 promila.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
PancioUK 2023-08-02, 22:25 1
Wiadomo, że HWDP 100%, ale ten pies jest jednym z nielicznych wyjątków. HWD kierowcy.
Zgłoś
jur 2023-08-02, 22:30
Chętnie odkupię tą kostkę ażurową potrzebuje !!!

podpis użytkownika

Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Zgłoś
Smutas35 2023-08-02, 22:53 2
Ajot napisał/a:

Ogólnie inwencje i zaangażowanie miśka oceniam pozytywnie, tylko po co typa-driftera skuli? Jeżeli nie uciekał, nie stanowił zagrożenia, nie był poszukiwany, to jakiś absurd, bo to tylko wykroczenie drogowe.

Z tym co wydmuchał to już przestępstwo kolego

I nie ważne gdzie
Zgłoś
artiee 2023-08-02, 23:01 2
Zapraszamy bohatera tego pojazdu !!
Zgłoś
Wiewór 2023-08-02, 23:03 5
Podoba mi sie jak policjant zrobil z niego c🤬la i szmate.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
spike2222 2023-08-02, 23:27 2
motylekwbrzuchu napisał/a:

Nie dość, że brudnopis, to jeszcze niedorozwój (w sumie, masło maślane). Rozmawiał z naj🤬ym i nic nie zobaczył i nie poczuł
Precz z takimi ludźmi.

Jeśli typ miał z 6-7 godzin wcześniej 2 promile, to nic od typa nie było czuć. A był na etapie mocnego trzeźwienia, sam czuł się trzeźwy, Policjant przy pouczeniu nie ma obowiązku badania alkomatem. Przy mandacie zresztą też nie.
Zgłoś
V.A.L.A.K 2023-08-02, 23:43
Podsterowność, to k🤬a!
Zgłoś
~Dostojny 2023-08-02, 23:49
spike2222 napisał/a:

Jeśli typ miał z 6-7 godzin wcześniej 2 promile, A był na etapie mocnego trzeźwienia

To nap🤬lałoby od niego trawionym alkoholem jak od skunksa. milicjant do zwolnienia + 100 lat stryczka.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
kocur 2023-08-02, 23:54 2
Cipczan napisał/a:

Z wypowiedzi gliniarza rozumiem, że chwilę wcześniej go puścił, bo obiecał nie pajacować. Później wyk🤬ił w betonek i bohatersko chciał sp🤬olić boczkiem. J🤬 takich k🤬sów, bez honoru i umiejętności. 2 : 0 dla normalności. Najpierw żółty w Krakowie, teraz czerwony w Koszalinie. Mam nadzieję, że urodził się nowy czelendż - "rozp🤬ol se furę cioto j🤬a". Czekam na nowe odcinki.

C🤬j ze szrotem, grunt żeby te zjeby trzymacze kierownicy zdychali.

Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to k🤬a za porządki, żeby milicjant miał jakieś j🤬e bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie j🤬e jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.

z każdym swoim postem potwierdzasz swoje ostre niedoj🤬ie mózgowe. z wyrazami pogardy, zdychaj cz🤬chu.
Zgłoś
420710247365 2023-08-03, 0:10
Challenger ale jaki? Jakiś dziwny ma ten wlot powietrza, chyba nieoryginalny.
Zgłoś
smc 2023-08-03, 1:13 1
Jakby nie podszedł do gada, nic by mu nie zrobili...

Debil.
Zgłoś
f................n 2023-08-03, 1:55 2

Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to k🤬a za porządki, żeby milicjant miał jakieś j🤬e bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie j🤬e jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.

Ten brudnopis położyłby Cię jak dziecko do snu. W jakieś 3 sekundy. Obudź się, bo się zesrałeś. I nie, nie jestem policjantem, nie aspiruję, ale są potrzebni, bo w przeciwnym wypadku zginiemy w zalewie debili Twojego pokroju
Zgłoś
silwerbalk 2023-08-03, 1:58

Nie no, ja akurat nie piję, ale c🤬j mi do tego co kto robi na parkingu. Chciał pajacować przed jakimiś gówniakami, i popajacował, szkoda tylko, że nie rozjechał żadnego smroda, bo nic ciekawego się tu nie dzieje.

Najlepsze jest to że chciał zagonić na kogoś....
Zgłoś
Speakerninja 2023-08-03, 7:02 1

O kierwa , pana wrażliwca tatuaże w oczy bolą.
No się nie zesraj przypadkiem. Zapewne jesteś czyściutki jak płatek śniegu i nim zaczniesz jeść zupkę to wciskasz sobie szmatę pod brodę ,aby nie zachlapać koszulki.
Zgłoś
kafar z wąsami 2023-08-03, 7:29
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie