podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to k🤬a za porządki, żeby milicjant miał jakieś j🤬e bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie j🤬e jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.
Jedyne? Jesteś tak sp🤬olony jak pajac z burakowozu? ... Nie współczuję.
Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis.
C🤬j mnie obchodzi wygląd, ważne aby dobrze wykonywał swoją robotę.
Jedyne? Jesteś tak sp🤬olony jak pajac z burakowozu? ... Nie współczuję.
Nie no, ja akurat nie piję, ale c🤬j mi do tego co kto robi na parkingu. Chciał pajacować przed jakimiś gówniakami, i popajacował, szkoda tylko, że nie rozjechał żadnego smroda, bo nic ciekawego się tu nie dzieje.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ogólnie inwencje i zaangażowanie miśka oceniam pozytywnie, tylko po co typa-driftera skuli? Jeżeli nie uciekał, nie stanowił zagrożenia, nie był poszukiwany, to jakiś absurd, bo to tylko wykroczenie drogowe.
Przestępstwo cepie. Zacznij się edukować.
Ogólnie inwencje i zaangażowanie miśka oceniam pozytywnie, tylko po co typa-driftera skuli? Jeżeli nie uciekał, nie stanowił zagrożenia, nie był poszukiwany, to jakiś absurd, bo to tylko wykroczenie drogowe.
Jest obowiązek skuć osobę która pakujesz do radiowozu .
Ogólnie inwencje i zaangażowanie miśka oceniam pozytywnie, tylko po co typa-driftera skuli? Jeżeli nie uciekał, nie stanowił zagrożenia, nie był poszukiwany, to jakiś absurd, bo to tylko wykroczenie drogowe.
Wydmuchał ponad złotówkę więc przestępstwo. Do tego się nie przyznał, że prowadził i cwaniakował pomimo, że policjant go widział wcześniej i z nim rozmawiał.
Do tego sp🤬olił z miejsca bo dość długo krzyczał aby kierowca wrócił na miejsce.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
pomimo, że policjant go widział wcześniej i z nim rozmawiał.
Nie dość, że brudnopis, to jeszcze niedorozwój (w sumie, masło maślane). Rozmawiał z naj🤬ym i nic nie zobaczył i nie poczuł

Precz z takimi ludźmi.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów