Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"W środę, 26 czerwca, przy ul. Bohaterów Września 18 w Warszawie doszło do szokującego zdarzenia. Ochroniarz zwrócił uwagę dostawcy jedzenia, by przestawił auto. Ten zignorował prośbę, a gdy padła zapowiedź wezwania policji – wpadł w szał.

🚨 Napastnik przewrócił ochroniarza na ziemię, kopał go, a potem sięgnął po przedmiot przypominający nóż. Sprawca obcokrajowiec uciekł. Policja zabezpieczyła nagrania i prowadzi intensywne poszukiwania."

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Qwerty123456789 2025-06-27, 8:08 6
O czym wy mówicie. Dwa lata temu były takie akcje w Polsce jak teraz raczej nie. Widzieliście tyle osób z Afryki na ulicach -nie. Czy teraz jak rząd nie może zablokować żeby te osoby u nas były może. Tyle za lepiej mówić że poprzedni rząd ich sprowadził a robić swoje.
Zgłoś
psyhepl 2025-06-27, 8:18 1
Jak dają na ochroniarzy rencistów którzy myślą że zostali szeryfami a ledwo potrafią ustać ba nogach
To tak się potem dzieje hehe
Zgłoś
trawa 2025-06-27, 8:57 4
undertaker4you napisał/a:

Problem w tym,ze ochroniarz z grupa zapewne XD

Ochroniarz to jest tylko nazwa. O nie ma ochraniać tylko pilnować. Druga sprawa że taki Rambo kosztuje,więc sklepy nie zatrudniają komandosów do zbierania wózków i patrzenia w kamery.
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-06-27, 9:05 1
undertaker4you napisał/a:

Problem w tym,ze ochroniarz z grupa zapewne XD
Problem w tym,ze ochroniarz inwalida zapewne XD

No i?
Zgłoś
DeLux 2025-06-27, 9:20 2
Leworęczny, ci są najgorsi
Zgłoś
JohnDoe 2025-06-27, 9:21 2
mun66 napisał/a:

@Octopus999
akurat Rudy zabezpieczył granice i wprowadził zakaz składania wniosków o azyl. lecz się.

...Ty powinieneś się leczyć.
Zgłoś
żmij 2025-06-27, 9:53 8
mun66 napisał/a:

@Octopus999
akurat Rudy zabezpieczył granice i wprowadził zakaz składania wniosków o azyl. lecz się.

Cyt: "To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. Że tak naprawdę korzyści z tego odnosi Europa, a w tym Bruksela."

Źródło:
politico.eu/article/donald-tusk-europa-polska-po-pis-wybory/

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Pablohasan85 2025-06-27, 10:04 1
Sennaherib napisał/a:

Dorwać brodatą c🤬tą małpę, ogolić, rozebrać, wysmarować smołą, wytarzać w pierzu i na butach wyp🤬olić za granicę.

musiałbyś suchoklatesie wyjsc od matki z piwnicy. Wojownicy z sadola k🤬a ich mac. Kazdy odwazny a jak co do czego to kupa w majtach.
Zgłoś
Jasiek93 2025-06-27, 10:34 8
żmij napisał/a:

Cyt: "To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. Że tak naprawdę korzyści z tego odnosi Europa, a w tym Bruksela."
Źródło:

Wyznawcy rudego i tak powiedzą, że to prawica sfałszowała ten wywiad 🤣 a o tym, że w zachodnich regionach kraju przerzucają ich z Niemiec do nas to cisza.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-27, 11:05
dobrze wp🤬l mu !!! musimy być postępowi j🤬 POPIS
Zgłoś
dOpieca 2025-06-27, 11:07 4
TheLunarProject napisał/a:

No ładnych nam tutaj nawrocki inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.

Jak on ci wygląda na typa z Afryki to jebnij sie w główke.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-27, 11:10 8
Za każde c🤬jowe spojrzenie czy pyskowanie należy brudasów nap🤬lać na miejscu. Te robactwo inaczej nie zrozumie. Szkoda, że nasza c🤬ja warta milicja nic nie robi
Zgłoś
azerbah 2025-06-27, 11:15 1
TheLunarProject napisał/a:

No ładnych nam tutaj nawrocki inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.

Klasyczny przypadek: dysonans poznawczy wymieszany z copium klasy premium.
Zgłoś
darek1234 2025-06-27, 11:21 4
Qwerty123456789 napisał/a:

O czym wy mówicie. Dwa lata temu były takie akcje w Polsce jak teraz raczej nie. Widzieliście tyle osób z Afryki na ulicach -nie. Czy teraz jak rząd nie może zablokować żeby te osoby u nas były może. Tyle za lepiej mówić że poprzedni rząd ich sprowadził a robić swoje.

Pisałem o tym na Sadisticu już ok 2016 roku - inny nick. Wtedy było tysiące czarnych na ulicach Warszawy, Krakowa, Lublina. Tamtędy jeździłem często i były tłumy przyjezdnych, a więc to Pierdnij i Spocznij nasprowadzało ludzi
Zgłoś
Lukigm 2025-06-27, 11:21
Przyjmujcie więcej dziadków na erryturze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie