Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"W środę, 26 czerwca, przy ul. Bohaterów Września 18 w Warszawie doszło do szokującego zdarzenia. Ochroniarz zwrócił uwagę dostawcy jedzenia, by przestawił auto. Ten zignorował prośbę, a gdy padła zapowiedź wezwania policji – wpadł w szał.

🚨 Napastnik przewrócił ochroniarza na ziemię, kopał go, a potem sięgnął po przedmiot przypominający nóż. Sprawca obcokrajowiec uciekł. Policja zabezpieczyła nagrania i prowadzi intensywne poszukiwania."

Zmieniono 2 razy Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-28, 14:48
@Aporu

chłopie ty nawet odpowiedzieć na komentarz nie potrafisz. Twoja treść była w komentarzu.
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-28, 15:14
Kroki71 napisał/a:

C🤬j ci w dupę, j🤬y tępaku!

to jednak bardziej twoje klimaty chyba
Zgłoś
Kroki71 2025-06-28, 15:15
Wypad, cioto j🤬a!!!!!
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-06-28, 16:27
Uber,bolt, pyszne.pl i inne zachodnie firemki zatrudniają te zwierzęta.
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-28, 17:47
Kroki71 napisał/a:

Wypad, cioto j🤬a!!!!!

K🤬a ty serio nie umiesz nawet skomentować czyjegoś wpisu. Jak ty sobie radzisz przy sraniu żeby przypadkiem nie zjeść?

Ps. Co do tępaka to mam dyplom polibudy i robotę IT w brytyjskim banku. Miłego dzionka życzę.
Zgłoś
blackburn 2025-06-28, 23:06
RubasznyWęgorz napisał/a:

Otworzył... parasol mencenowi w dupie.
no nie wiem, dotychczasowy prezydent ułaskawiał pisowskich zbrodniarzy taśmowo.
zapomniałbym dodać - ty gejowski kondomie.

Śmieszne że lewak mnie ciśnie od gejowskiego kondona, myślałem, że w waszym kręgu to komplement.
Zgłoś
mun66 2025-06-29, 5:30
żmij napisał/a:

Cyt: "To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. Że tak naprawdę korzyści z tego odnosi Europa, a w tym Bruksela."
Źródło:

no i co złego powiedział? w Polsce zawsze byłą mieszanka narodów. w miastach Polacy to było może 30%.
Zgłoś