Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"W środę, 26 czerwca, przy ul. Bohaterów Września 18 w Warszawie doszło do szokującego zdarzenia. Ochroniarz zwrócił uwagę dostawcy jedzenia, by przestawił auto. Ten zignorował prośbę, a gdy padła zapowiedź wezwania policji – wpadł w szał.

🚨 Napastnik przewrócił ochroniarza na ziemię, kopał go, a potem sięgnął po przedmiot przypominający nóż. Sprawca obcokrajowiec uciekł. Policja zabezpieczyła nagrania i prowadzi intensywne poszukiwania."

Zmieniono 2 razy Zgłoś
cedrikk 2025-06-27, 17:01
TheLunarProject napisał/a:

Wie, recepty z NFZ dostaję. 22% THC to nie przelewki.

Ojoj aurora dojczland
Zgłoś
Adamon 2025-06-27, 17:04 3

No ładnych nam tutaj nawrocki inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.

Niestety to nie inżynier tylko student sprowadzony przez pis czyli Azerbejdżan, Gruzja itp...
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-27, 18:07
cedrikk napisał/a:

Ojoj aurora dojczland

A S-Lab?
Zgłoś
Heliar 2025-06-27, 18:25 1
mun66 napisał/a:

@Octopus999
akurat Rudy zabezpieczył granice i wprowadził zakaz składania wniosków o azyl. lecz się.

Podobno wschodnią zabezpieczył i każdy kto tamtędy wchodzi nie będzie mógł ubiegać się o azyl, za to zachodnią otworzył i jeszcze dywany rozwinął.
Zgłoś
Aporu 2025-06-27, 18:29 1

No ładnych nam tutaj nawrocki inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.

idź waginosceptyku ciumkać parówki. Ku.... robienie takich ludzi jak ty powinno być zabronione przez konwencje Genewskie. Twoich starych powinni zamknąć na Dożywocie za zbrodnie przeciwko ludzkości. Naprawdę nie wiem kto cię robił, ale sie nie martw pomścimy cię!!!!
Zgłoś
ROMANCEF1111 2025-06-27, 19:50 1
No ładnych nam tutaj Tusk inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.
Zgłoś
mun66 2025-06-27, 21:33 3
ROMANCEF1111 napisał/a:

No ładnych nam tutaj Tusk inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.

Tusk sprowadza? nieżle jesteście p🤬lnięci.

[ Dodano 2025-06-27, 21:34 ]
Heliar napisał/a:

Podobno wschodnią zabezpieczył i każdy kto tamtędy wchodzi nie będzie mógł ubiegać się o azyl, za to zachodnią otworzył i jeszcze dywany rozwinął.

Niczego nie otworzył. Po prostu Niemcy już mieli dość.
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-27, 21:37 2
Aporu napisał/a:

idź waginosceptyku ciumkać parówki. Ku.... robienie takich ludzi jak ty powinno być zabronione przez konwencje Genewskie. Twoich starych powinni zamknąć na Dożywocie za zbrodnie przeciwko ludzkości. Naprawdę nie wiem kto cię robił, ale sie nie martw pomścimy cię!!!!

co skończyły się argumenciki co konfidernacie? teraz was nawrocki zaleje j🤬ymi murzanymi po uszy. gratuluję
Zgłoś
blackburn 2025-06-27, 23:03 2

Ty j🤬y kreatynie, prezydent to może sobie jebnąć fotkę, do momentu kiedy cały sejm mamy zaj🤬y gownem koalicji i lewactwa to c🤬ja się zmieni
Zgłoś
undertaker4you 2025-06-28, 0:13
Lipiniorz25 napisał/a:

No i?

Inwalida nie potrafi z reguly sie bronic. Polecam sprawdzenie znaczenia ochrony. Pozdrawiam
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-28, 0:18 2
mun66 napisał/a:

Tusk sprowadza? nieżle jesteście p🤬lnięci.
Niczego nie otworzył. Po prostu Niemcy już mieli dość.

Otworzył... parasol mencenowi w dupie.

[ Dodano 2025-06-28, 00:20 ]
blackburn napisał/a:

Ty j🤬y kreatynie, prezydent to może sobie jebnąć fotkę, do momentu kiedy cały sejm mamy zaj🤬y gownem koalicji i lewactwa to c🤬ja się zmieni

no nie wiem, dotychczasowy prezydent ułaskawiał pisowskich zbrodniarzy taśmowo.

zapomniałbym dodać - ty gejowski kondomie.
Zgłoś
Aporu 2025-06-28, 2:55

co skończyły się argumenciki co konfidernacie? teraz was nawrocki zaleje j🤬ymi murzanymi po uszy. gratuluję
ty intelektualista. jebię mnie polityka. i to komu robisz loda... nie zmienia to faktu żę mózg ci wyparował. Wypowiedz się merytorycznie i poprzyj faktami co wspólnego ma Nawrocki z zalewaniem Polski emigrantami, albo obecną sytuacją na granicy???

Zgłoś
MysteryMan 2025-06-28, 9:25
Y3bacYeroslawaiputlera napisał/a:

Koledzy z pisu już dawno zaczęli ich zapraszać. Teraz jak dojdzie już te ku*wa do stołka będzie jeszcze gorzej i nie mówię o imigrantach

To ciekawe że akurat od roku brudne k🤬y są jakoś najbardziej widoczne.

[ Dodano: 2025-06-28, 09:29 ]
darek1234 napisał/a:

Pisałem o tym na Sadisticu już ok 2016 roku - inny nick. Wtedy było tysiące czarnych na ulicach Warszawy, Krakowa, Lublina. Tamtędy jeździłem często i były tłumy przyjezdnych, a więc to Pierdnij i Spocznij nasprowadzało ludzi

No to przynajmniej u mnie w NH jakoś ich nie widziałem, na rynku owszem raz na c🤬j wie ile szło spotkać małpę a teraz tu nawet na zadupiu Krakowa, zresztą nawet k🤬a za Krakowem idzie te k🤬y spotkać. Czasem nawet w grupie siedzą w M1.

[ Dodano: 2025-06-28, 09:32 ]
Bul_od_bytu napisał/a:

Za każde c🤬jowe spojrzenie czy pyskowanie należy brudasów nap🤬lać na miejscu. Te robactwo inaczej nie zrozumie. Szkoda, że nasza c🤬ja warta milicja nic nie robi

Te k🤬y powinny jak już to chodzić ze spuszczonym łbem i gapić się k🤬a w ziemie.
Zgłoś
Kidl3r 2025-06-28, 10:02 1
Każdy p🤬li o c🤬tych i rudym, a dzieci macie?
Problem sami swoja wygoda tworzycie.
Jak internet długi i szeroki tak jeszcze mi nikt na taki komentarz nie odpyskował. A to dlatego ze nie znacie nawet siły swoich słów w tych wysrywach

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
doktorzrobek 2025-06-28, 13:55
J🤬y pejs
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie