fajnie, że kumple go nagrali. Jego rodzina na pewno również mu pogratuluje.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.

A podludzie reagują jakby, nie wiem... przejął władzę nad całym miastem.
P🤬lony grubas nie miał innej możliwości niż burdel.
Sunday
No dobry. Wiedział, że za nim misiek wejdzie na górę to się tak zasapie, że z dymania nici... 5 minut wchodził... 2 minuty łapał oddech, a przy zejściu obmyślał co powiedzieć to kolejne 5 minut
No dobry. Wiedział, że za nim misiek wejdzie na górę to się tak zasapie, że z dymania nici... 5 minut wchodził... 2 minuty łapał oddech, a przy zejściu obmyślał co powiedzieć to kolejne 5 minut

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
C🤬j mnie obchodzi, że zaraz mnie zjebiecie z góry na dół ale uważam, że pierwszy raz z dz🤬ką to trzeba być przegrywem 120%.
Chce ktoś r🤬ać k🤬y to niech sobie r🤬a i płaci. Mam wyj🤬e ale przynajmniej pierwszy raz nie iść na łatwiznę.
Możecie mnie już jechać.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Chce ktoś r🤬ać k🤬y to niech sobie r🤬a i płaci. Mam wyj🤬e ale przynajmniej pierwszy raz nie iść na łatwiznę.
Możecie mnie już jechać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
C🤬j mnie obchodzi, że zaraz mnie zjebiecie z góry na dół ale uważam, że pierwszy raz z dz🤬ką to trzeba być przegrywem 120%.
Możecie mnie już jechać.
Z tym akurat ja także się zgadzam, co to za problem wyrwać laskę w klubie, tylko, że obecnie sporo tych klubowiczek, prawie niczym się nie różni od zwykłych kurewek. Co nie zmienia faktu, że nie trzeba płacić

Velture, Ty może odejdź od neta i sadistica na chwilę to może też się Ci uda w końcu zar🤬ać

angol w Krakowie co r🤬a Maczetę
czyli kibola, Cracowi, który sprzedaje dragi
czyli kibola, Cracowi, który sprzedaje dragi
Cytat:
Velture, Ty może odejdź od neta i sadistica na chwilę to może też się Ci uda w końcu zar🤬ać
Sadistic > r🤬anie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

zaliczyć syfa w 12 minut, a leczyć pół roku
naprawdę, ma się z czego cieszyć
naprawdę, ma się z czego cieszyć
Boże jakim trzeba być przegrywem żeby mieć pierwszy raz z dz🤬ką.