Wymiń potem takich skurywsynów.
No normalnie. Jak kogoś wymijasz to on jedzie swoim pasem a ty swoim. Nie wiem o co Ci chodzi?
No normalnie. Jak kogoś wymijasz to on jedzie swoim pasem a ty swoim. Nie wiem o co Ci chodzi?
Doprecyzuję: na filmie mamy wyprzedzanie. Wymijanie to inny manewr - tak przynajmniej stwierdzono w Kodeksie Drogowym.
Czytaj ze zrozumieniem kontekstu. "Wloką kolumnami...". Jest różnica w wyprzedzaniu jednego, a w wyprzedzaniu całej kolumny, kiedy jeden jedzie przyklejony do drugiego.
A tak na marginesie, to zdaje się butloszczochy chyba nie mogą formować się w kolumny? Ktoś, coś? Bo ja przyznam że nie pamiętam już jak się mają przepisy w tym temacie...
Czytaj ze zrozumieniem kontekstu. "Wloką kolumnami...". Jest różnica w wyprzedzaniu jednego, a w wyprzedzaniu całej kolumny, kiedy jeden jedzie przyklejony do drugiego.
A tak na marginesie, to zdaje się butloszczochy chyba nie mogą formować się w kolumny? Ktoś, coś? Bo ja przyznam że nie pamiętam już jak się mają przepisy w tym temacie...
A jaka jest różnica w WYMIJANIU jednego albo całej kolumny? Czytaj ze zrozumieniem.
Baba zapomniała jakim piździkiem jeździ, a wyprzedać też trzeba umieć. Z drugiej strony te wszystkie butloszczochy zamiast drogą szybkiego ruchu to się wloką kolumnami, wojewódzką przez te wszystkie wsie. Wymiń potem takich skurywsynów.
kolego ale droga szybkiego ruchu nie dociera pod sam magazyn czy plac, kiedys te butloszczochy musza przez te wsie jechac oby dotrzec do celu
A jaka jest różnica w WYMIJANIU jednego albo całej kolumny? Czytaj ze zrozumieniem.
Zrób prawo jazdy to zobaczysz. 😎
Okej, już wiem. Zasugerowałem się filmem i myślałem o wyprzedzaniu. Faktycznie, masz rację, zwracam honor i przepraszam. 🙏🏻
Zrób prawo jazdy to zobaczysz. 😎
Beka z ciebie do ^2...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie