Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:10
Wombat212 2025-09-19, 9:01 24
Baba zapomniała jakim piździkiem jeździ, a wyprzedać też trzeba umieć. Z drugiej strony te wszystkie butloszczochy zamiast drogą szybkiego ruchu to się wloką kolumnami, wojewódzką przez te wszystkie wsie. Wymiń potem takich skurywsynów.
Zgłoś
kasiakamyczek 2025-09-19, 9:10 57
Wombat212 napisał/a:

Wymiń potem takich skurywsynów.

No normalnie. Jak kogoś wymijasz to on jedzie swoim pasem a ty swoim. Nie wiem o co Ci chodzi?
Zgłoś
edek_kotek 2025-09-19, 9:20 12
Nie utrzymał ciśnienia spokojnie jeszcze ze 2 metry można było lewym pocisnąć.
Zgłoś
Takafura 2025-09-19, 9:38 13
kasiakamyczek napisał/a:

No normalnie. Jak kogoś wymijasz to on jedzie swoim pasem a ty swoim. Nie wiem o co Ci chodzi?

Doprecyzuję: na filmie mamy wyprzedzanie. Wymijanie to inny manewr - tak przynajmniej stwierdzono w Kodeksie Drogowym.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-09-19, 9:38
kasiakamyczek napisał/a:

Czytaj ze zrozumieniem kontekstu. "Wloką kolumnami...". Jest różnica w wyprzedzaniu jednego, a w wyprzedzaniu całej kolumny, kiedy jeden jedzie przyklejony do drugiego.

A tak na marginesie, to zdaje się butloszczochy chyba nie mogą formować się w kolumny? Ktoś, coś? Bo ja przyznam że nie pamiętam już jak się mają przepisy w tym temacie...
Zgłoś
kasiakamyczek 2025-09-19, 9:42 14
Shaolin_Majster napisał/a:

Czytaj ze zrozumieniem kontekstu. "Wloką kolumnami...". Jest różnica w wyprzedzaniu jednego, a w wyprzedzaniu całej kolumny, kiedy jeden jedzie przyklejony do drugiego.
A tak na marginesie, to zdaje się butloszczochy chyba nie mogą formować się w kolumny? Ktoś, coś? Bo ja przyznam że nie pamiętam już jak się mają przepisy w tym temacie...

A jaka jest różnica w WYMIJANIU jednego albo całej kolumny? Czytaj ze zrozumieniem.
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-09-19, 9:45 5
Wombat212 napisał/a:

Baba zapomniała jakim piździkiem jeździ, a wyprzedać też trzeba umieć. Z drugiej strony te wszystkie butloszczochy zamiast drogą szybkiego ruchu to się wloką kolumnami, wojewódzką przez te wszystkie wsie. Wymiń potem takich skurywsynów.

kolego ale droga szybkiego ruchu nie dociera pod sam magazyn czy plac, kiedys te butloszczochy musza przez te wsie jechac oby dotrzec do celu
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-09-19, 9:45 5
kasiakamyczek napisał/a:

A jaka jest różnica w WYMIJANIU jednego albo całej kolumny? Czytaj ze zrozumieniem.

Zrób prawo jazdy to zobaczysz. 😎
Zgłoś
kasiakamyczek 2025-09-19, 9:47 15

Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-09-19, 9:50 21
@kasiakamyczek

Okej, już wiem. Zasugerowałem się filmem i myślałem o wyprzedzaniu. Faktycznie, masz rację, zwracam honor i przepraszam. 🙏🏻
Zgłoś
Aaltonen 2025-09-19, 10:14
Jakby jechał szybciej to by się nic nie stało.
Zgłoś
inzGamon 2025-09-19, 10:28 1

Beka z ciebie do ^2...
Zgłoś
Mar1an 2025-09-19, 10:53 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ZiooMall 2025-09-19, 11:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem