Procedura jest trudna i czasochłonna, zwłaszcza jeżeli oni wleźli przez dziurę w płocie na granicy z Białorusią. Lepszym rozwiązaniem, byłoby skonstruowanie czegoś takiego na wschodniej granicy:
W tym przypadku raczej przyjechali z Litwy, więc będą odstawieni dla Litwinów w Budzisku lub Ogrodnikach.
Deportacja jest na czyj koszt?
Zatapianie jest dużo tańsze i skuteczniejsze.
Ciężko zatopić nielegalnych imigrantów na drodze S8 albo w Puszczy Białowieskiej pod Hajnówka. Pewnie się da ale ilu ich się zmieści do studzienki?
Ciężko zatopić nielegalnych imigrantów na drodze S8 albo w Puszczy Białowieskiej pod Hajnówka. Pewnie się da ale ilu ich się zmieści do studzienki?
Chyba obok płynie rzeka Narewka?
Także to jest najbardziej możliwe.
Chyba że chcesz w własnej kieszeni opłacać kolejnych darmozjadów?
Z tego co kojarzę to Polacy nie emigrują do tak "demokratycznych i zróżnicowanych kulturalnie" państewek jak Afganistan?ciekawe dlaczego?
Chyba obok płynie rzeka Narewka?
Także to jest najbardziej możliwe.
Chyba nigdy Narewki nie widziałeś, co? "Rzeka" w tym wypadku to bardzo duuże słowo

Fajną masz wyobraźnię, taką nieskrępowaną wiedzą

Chyba nigdy Narewki nie widziałeś, co? "Rzeka" w tym wypadku to bardzo duuże słowo Ta babka co opowiadała historię o imigrancie płynącym przez tydzień Narewką to jakaś twoja rodzina? A może mieliście wspólnego nauczyciela geografii w szkole podstawowej na której to, spektakularnie, zakończyliście edukację?
Fajną masz wyobraźnię, taką nieskrępowaną wiedzą
Ostatni raz w okolicach puszczy Białowieskiej byłem w czasach pierwszej klasy.
Zaś ta babka to pewnie twoja rodzina.
Ostatni raz w okolicach puszczy Białowieskiej byłem w czasach pierwszej klasy.
No widzę, że do drugiej nie zdałeś xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie