Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
UE = ZSRR?
konto usunięte • 2011-12-11, 0:00

"Znany rosyjski dysydent, antykomunista, autor wielu książek Włodzimierz Bukowski dokonuje niezwykle ciekawego porównania między Związkiem Radzieckim a Unią Europejską. Wizja jaką przed nami roztacza jest przerażająca i niestety bardzo prawdopodobna."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-12-11, 16:38
Śp Lech Kaczyński podpisujac traktat lizbonski poddal suwerennosc Polski socjalistycznemu nowotworowi o nazwie UE. Tymsamym dokonal on zdrady stanu oraz zlamal przysiege prezydencka ("Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji, będę strzegł niezłomnie godności Narodu, niepodległości i bezpieczeństwa Państwa, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem.") za co powinien zostac rozstrzelany jako zdrajca narodu
Zgłoś
Dildowagins 2011-12-11, 16:43 1
Anvik bo Polsce potrzebna jest partia prawicowa z prawdziwego zdarzenia.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 17:03 1
Libertinus ,takowa partia jest Nowa Prawica
Zgłoś
Dildowagins 2011-12-11, 17:07
Nie widziałem jej na listach 9 paź. Masz jakiś link do nich?

podpis użytkownika

Zgłoś
gregor40 2011-12-11, 17:10 1
Anvik napisał/a:

Śp Lech Kaczyński podpisujac traktat lizbonski poddal suwerennosc Polski socjalistycznemu nowotworowi o nazwie UE. Tymsamym dokonal on zdrady stanu oraz zlamal przysiege prezydencka ("Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji, będę strzegł niezłomnie godności Narodu, niepodległości i bezpieczeństwa Państwa, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem.") za co powinien zostac rozstrzelany jako zdrajca narodu

Ale generalnie ograniasz, że podpisał to na mocy uchwały Sejmu RP? Więc jest ze 350 więcej pod tą Twoją ścianę... Czy tak sobie powtarzasz co w Faktach i Mitach przeczytałeś?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 17:18 1
Niestety nie bylo jej na ogolnopolskich listach wyborczych w skutek zagluszania i dyskryminacji politycznej JKM przez bande rzadzaca tym krajem. Oczywiscie caly ten skandal nie byl czesto poruszany w zmanipulowanych lewackich mediach.
nowaprawica.org.pl/ polecam zapoznac sie z programem
korwin-mikke.pl/ swietny komentarz polityczny aktualnych wydarzen
gregor40 napisał/a:

Ale generalnie ograniasz, że podpisał to na mocy uchwały Sejmu RP? Więc jest ze 350 więcej pod tą Twoją ścianę... Czy tak sobie powtarzasz co w Faktach i Mitach przeczytałeś?

Nie powtarzam, mowie co mysle. Wszystkie te 350 osob powinno byc na dlugie lata wtracone do wiezien lub rozstrzelane. Zdradzili swoja ojczyzne i poddali ja pod rzady UE
Zgłoś
KurwaRomantyk 2011-12-11, 17:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dildowagins 2011-12-11, 17:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Zgłoś
Bila 2011-12-11, 17:58
Piti1234555 napisał/a:

teraz my polacy

Widzisz,ciebie już mają,bo ja jestem i będę Polakiem.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 18:29
owek napisał/a:

jak bedziecie zainteresowaniu podam link do yt.

Zapodaj linki bo dobry material,a mnie sie nie chce szukac
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 18:47
@gregor40
wypisujesz takie brednie ,ze az oczy bolą. O polityce gowno wiesz. Zaciekle bronisz systemu z gory skazanego na sromotna porazke (historia polityczna XXw dostatecznie potwierdza ten fakt) .
JKM blaznem? Jedyny polityk ktory ma jaja zeby stac w opozycji do doslownie wszystkich, Lepiej wroc juz do czytania gazety wyborczej lewaku. Wlasnie przez takich ludzi jak Ty ten kraj wyglada jak wyglada.
Zgłoś
owek 2011-12-11, 18:57 2
Wszystkie w 1 poscie

Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 18:57
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 19:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-11, 19:56
Rybiński ma racje. Kwestia czasu nim Chiny całkowicie zdominują świat ekonomicznie, technologicznie i militarnie. Ekonomicznie to już się to stało. Technologicznie i militarnie już niedługo.
Będziemy zwykłymi psami chińskich panów. Czas się zacząć uczyć chińskiego by chociaż być wykształconym psem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem