Zdjęcia przedstawiają wiele dowodów na istnienie obcych cywilizacji w czasach teraźniejszych jak i starożytnych. Myślę, że temat wam się spodoba.
Wiem, że temat całkowicie ściągnięty z kwejka, więc nie musicie tego mi mówić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-16, 23:45
Głupotą jest pisanie czegoś w stylu "potwierdzono istnienie UFO". Jak sama nazwa wskazuje, jest to "niezidentyfikowany obiekt latający", one od zawsze pojawiały się na niebie i zapewne nadal będą się pojawiać. Nie ma tu żadnej tajemnicy i nie ma czego potwierdzać - one po prostu istnieją, inną sprawą jest ich związek z cywilizacjami pozaziemskimi.
Tak jako ciekawostkę dodam, że niektórymi z tych niezidentyfikowanych obiektów obserwowanych w przeszłości w czasach zimnej wojny były np. amerykańskie samoloty szpiegowskie - pierwotnie U-2 a później też A-12 Oxcart i jego inne wersje. Kto jest zainteresowany może sobie ogarnąć temat. Ludzie którzy nie mieli "need to know", czyli na przykład piloci (zarówno samolotów pasażerskich jak i większość pilotów wojskowych) widząc jeden z tych samolotów (które latały wysoko nad pułapem do którego wznosiły się inne samoloty w tamtych czasach) uznawali go za UFO. Do niedawna informacje na temat tych samolotów były tajne ale ich część została odtajniona.
konto usunięte
2013-01-17, 2:17
konto usunięte
2013-01-17, 10:17
Darson666 napisał/a:
Ufo nie istnieje. Kosmici nie odwiedzają Ziemi. Dlaczego? Bo musieliby mieć gigantyczne zasoby paliwa, pożywienia, energii i cierpliwości aby przetrwać podróż trwającą kilka ich pokoleń od najbliższego układu planetarnego. Dorośniesz, zrozumiesz prawa fizyki i zauważysz, że ufo to wymysł ludzki tak jak bóg.
Przepraszam ale znasz wszystkie możliwe prawa fizyki ?? Posiadasz pełną wiedzę na temat zjawisk kwantowych ?? Potrafisz dokładnie opisać każde zjawisko fizyczne łącznie z jego wytłumaczeniem?? Jeżeli tak to zapraszam :
http://www.kva.se/
Mają dla ciebie nagrodę prawdopodobnie ostatnią bo skoro potrafisz opisać i wyjaśnić każde zjawisko fizyczne nic więcej już nie zostanie do odkrycia z dziedziny fizyki.
Oczywiście 99% przypadków w USA ...
A całe to ufo to przykrywka pod tajne projekty wojskowe.
Tak, jasne.
Nie ma żadnego dowodu na to, że wszelkie zaobserwowane zjawiska UFO to przybysze z obcych planet, tym bardziej, że nie ma żadnej pewności, że takowi przedstawiciele kiedykolwiek istnieli. Najbardziej prawdopodobne jest to, że wszelkie niewyjaśnione obserwacje UFO to są nieznanymi formami życia żyjącymi w górnej części atmosfery, bądź nieznanymi zjawiskami fizycznymi. Wszelkie teksty o tym, że odwiedzają nas obce cywilizacje można wsadzić w bajki z bóstwami na czele.
konto usunięte
2013-01-17, 10:40
konto usunięte
2013-01-17, 10:43
konto usunięte
2013-01-17, 10:46
Zgadzam się w 100% że istnieją latające obiekty których niektórzy nie mogą zidentyfikować
konto usunięte
2013-01-17, 10:49
konto usunięte
2013-01-17, 10:55
@Miczok13
W naszym pięknym Układzie Słonecznym woda występuje dość powszechnie; nawet pierścienie Saturna to nic innego jak lód.
Ale jaki cel by miał rząd USA (bo to mnie cholernie dziwi że takie rzeczy dzieją się tylko w USA) , żeby nas o tym nie poinformować? Lepiej by chyba było jak byśmy byli na to przygotowani i wiedzieli jakie mają nastawienie, Ja jak bym zobaczył szarego ludka z wielkim łbem to bym się posrał w gacie. Latające talerze ? szczerze wolał bym coś typu "gwiezdny niszczyciel" : )