prędzej je wszystkie cz🤬ch wyr🤬a i jeszcze wróci z rana ponownie opróżnić worek niż te k🤬a ha tfu policjantki te drzwi wyważą...
Co oni tam w UK już ani jednej strzelby Mosberg do zamków nie mają ? A gdyby tamten otworzył ogień z automatu
To chyba ćwiczenia .
To chyba ćwiczenia .
Im starszy jestem tym bardziej zauważam jakimi bezużytecznymi społecznymi pasożytami stały się baby - dosłownie nadają się tylko do bycia w domu i to tylko niektóre bo dla większości ugotowanie obiadu to wielki problem.
daniel1040 napisał/a:
Im starszy jestem tym bardziej zauważam jakimi bezużytecznymi społecznymi pasożytami stały się baby - dosłownie nadają się tylko do bycia w domu i to tylko niektóre bo dla większości ugotowanie obiadu to wielki problem.
Hmm....
A Ty co potrafisz tak w sumie?
Pawehan napisał/a:
Co oni tam w UK już ani jednej strzelby Mosberg do zamków nie mają ? A gdyby tamten otworzył ogień z automatu
To chyba ćwiczenia .
Tam krawężnik pistoletu nie nosi a co dopiero Mosberga. Jak coś się dzieje to ATekow wzywaja
Payan napisał/a:
A chłop z tyłu, równouprawnienie.
'' Chłop '' z tyłu to homo komando
legionetrangere94 napisał/a:
'' Chłop '' z tyłu to homo komando
Ma c🤬ja to chłop a nie baba. Nie bądź taki nowoczesny.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No ciekawe użycie razem breszki do podważania i taranu do wyważania. Kobiety są cennym uzupełnieniem zespołu bo patrzą z innej perspektywy niż faceci.