Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gringo2412 2014-02-22, 2:41 1
U nas gówno będzie a nie rewolucja, jak tylko wyjdziemy na ulicę i zrobi się goręcej wystrzelają nas jak kaczki. Politycy już o to zadbali zabezpieczając się odpowiednią ustawą o pomocy wojsk bratnich państw. I jeden wielki c🤬j z tego będzie. Bo każdego prawdziwego polaka nazwą nazistą i wrogiem postępu czy co innego wymyślą żeby patriotow oczernić i tak dalej, no bo niby o co mamy walczyć skoro jestesmy już w wolnej cywilizowanej europie gdzie wszyscy są tolerancyjni i szczęśliwi, gdzie największym złem jest biały czlowiek o zdrowych poglądach a państwo rośnie i rośnie w ten dobrobyt co go niestety tylko na wykresach widzimy.
ehh k🤬a wybaczcie tego emocjonalnego bełta ale trochę mnie boli świadomość, że jesli my wyjdziemy na nasz majdan to oprócz naszych będziemy się musieli jeszcze z pomocną ruską armią nap🤬lać, i jakby sobie to wyobrazić to ten cały ukraiński majdan to będzie przy tym pikuś
Zgłoś
dilowski 2014-02-22, 3:15
Jaką pomocną ruską armię? Co ty p🤬lisz?
Zgłoś
T................h 2014-02-22, 7:34
Po pierwsze trzeba zrobić kontrrewolucje jak już.
Po drugie to skoro tam są sami bezbronni i biedni ludzie, a okropna milicja do nich strzela z "kałasznikowów" to znaczy, że ci wszysycy milicjanci którzy też zgineli, to sami sie pobili?
Po trzecie nie widziałem, żeby gdzieś tam bylo widać slady strzelań masowo z AK. Jeden jełop trzymał pocisk od kałacha, ale w kalibrze 7,62 a nie 5,45, w dodatku w tego co wiem to pocisk trafiając w cokolwiek całkowicie sie odkształca. Tylko na amerykańskich filmach jest cały czas taki sam.
Zgłoś
bania88 2014-02-22, 12:25
Dla mnie to dziwne, ze tam niby demokracja itp. A jak lud niezadowolony, to rzadzacy tak sie kurczowo trzymaja stolkow i sa nawet gotowi strzelac do obywateli.
U nas pewnie to samo by bylo. K🤬y jak sie dorwa do koryta to chocby niewiem co, sie nie puszcza.... K🤬a
Zgłoś
dilowski 2014-02-22, 13:11
Tak jak mi się najpierw wydawało, tak niedawno pisały rosyjskie media, że ta cała szopka ukrainców może być opłacana przez zachód i usa. Wiadomo poco, żeby zdobyć władzę i ustawić swoich kolesi. Tak jak to próbowali zrobić w Syrii i tak jak to zrobili u nas. Ale to tylko taka ciekawostka, nie śledze tych idiotycznych wydarzeń, jedyny kraj jaki mnie obchodzi to mój własny.
Zgłoś
rew123321 2014-02-22, 17:19
nie czarny, tylko afroeuropejski...
Zgłoś
PostScriptum 2014-02-23, 0:54
Co jak co ale Sikorski wypowiedział bardzo dobre zdanie, teraz giną jednostki, jeśli dalej nic się z tym nie zrobi to zginą oni wszyscy, możliwe że na nic, chociaż może będzie niezły materiał na harda
Zgłoś