Ahaha, bawią mnie zawsze ci internetowi napinacze, co wieszczą wielką rewolucję, bo ich nic nieumiejące rodzeństwo nie ma pracy, mieszkają w nieodnowionym bloku i kiedyś urzędniczka krzywo na nich spojrzała w ratuszu. I propaganda zgniłego Zachodu, nie zapominajmy o tym.
Ale czy po podpisaniu nowej konstytucji (której sprzeciwia się opozycja), ukraina nie utraciła demokracji ?

jak ja k🤬a nie nawidzę wyrazenia "jak w 21 wieku..." domena p🤬lonego postepowego lewactwa. Jak to k🤬a mozliwe, mamy 21 wiek, robmy wszystko na odwrot! Ten "argument" kazdy prymityw, ktoremu koncza sie sensowe arguemnty uzywa, mozna pod to wszystko popdiac, no bo przeciez postep!

w Polsce niezadowolenie społeczne jest zbyt małe na rewolucje... jeszcze
A co do Ukrainy pojadę klasykiem
śmierć jednostki to tragedia a milionów to tylko statystyka. (wiem lewacki tekst ale pasuje)
Wiem znieczulica kompletna ale nigdy nie lubiłem Ukraińców choćby za wspólną nieciekawą historię podczas i po II wś. Nie wiem czemu teraz miałbym palić świeczki w oknie.? chyba ze chcę firankę podpalić.
temat slaby jak na główną...
A co do Ukrainy pojadę klasykiem
śmierć jednostki to tragedia a milionów to tylko statystyka. (wiem lewacki tekst ale pasuje)
Wiem znieczulica kompletna ale nigdy nie lubiłem Ukraińców choćby za wspólną nieciekawą historię podczas i po II wś. Nie wiem czemu teraz miałbym palić świeczki w oknie.? chyba ze chcę firankę podpalić.
temat slaby jak na główną...

Nap🤬lali kamieniami/mołotowami w policję tygodniami, a teraz zdz🤬ko że w końcu rząd się wk🤬ił, przygłupy

brudny napisał/a:
śmierć jednostki to tragedia a milionów to tylko statystyka.
Aż mi się Call of Duty 2 przypomniało

@brudny
nie "lewacki" tekst brudasie (nomen omen), a prawdziwy fakt, wypowiedziany przez Józefa S
nie "lewacki" tekst brudasie (nomen omen), a prawdziwy fakt, wypowiedziany przez Józefa S

DUST DEVIL napisał/a:
@brudny
nie "lewacki" tekst brudasie (nomen omen), a prawdziwy fakt, wypowiedziany przez Józefa S![]()
Wiem kto to powiedział...
Stalinowi prawicowych poglądów nikt nie przypisze.
zabawne że jeszcze nikt ci nie dał bana za orła bez korony itd
,, Art. 137 § 1 Kodeksu karnego w tym samym zakresie obejmuje ochroną godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny polski znak państwowy.
Art. 137 § 2 k.k reguluje kwestię znieważenia lub niszczenia flag lub innych znaków państwowych obcego państwa na terenie Polski. Ochrona prawna z tytułu Art. 137 § 2 k.k ogranicza się do znaków wystawionych publicznie przez przedstawicielstwo tego państwa lub na zarządzenie polskiego organu władzy"
to informacja do administratorów
do bezbronnych ludzi rzucających w berkut koktajlami molotova,ano i strzelającymi z broni >.<
Jaką u licha rewolucje w Polsce?!? Rewolucje to możecie sobie robić przy urnach wyborczych. Tylko dziwnym trafem tam jakoś ludzi nie widać i frekwencja powyżej 50% jest już trąbiona jako sukces, podczas gdy na Zachodzie ponad 80% chodzi na wybory. Jak chcecie robić rewolucje, jak nawet istniejącymi narzędziami zmiany władzy nie umiecie się posłużyć??