👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ahaha, bawią mnie zawsze ci internetowi napinacze, co wieszczą wielką rewolucję, bo ich nic nieumiejące rodzeństwo nie ma pracy, mieszkają w nieodnowionym bloku i kiedyś urzędniczka krzywo na nich spojrzała w ratuszu. I propaganda zgniłego Zachodu, nie zapominajmy o tym.
Ale czy po podpisaniu nowej konstytucji (której sprzeciwia się opozycja), ukraina nie utraciła demokracji ?

w Polsce niezadowolenie społeczne jest zbyt małe na rewolucje... jeszcze
A co do Ukrainy pojadę klasykiem
śmierć jednostki to tragedia a milionów to tylko statystyka. (wiem lewacki tekst ale pasuje)
Wiem znieczulica kompletna ale nigdy nie lubiłem Ukraińców choćby za wspólną nieciekawą historię podczas i po II wś. Nie wiem czemu teraz miałbym palić świeczki w oknie.? chyba ze chcę firankę podpalić.
temat slaby jak na główną...
A co do Ukrainy pojadę klasykiem
śmierć jednostki to tragedia a milionów to tylko statystyka. (wiem lewacki tekst ale pasuje)
Wiem znieczulica kompletna ale nigdy nie lubiłem Ukraińców choćby za wspólną nieciekawą historię podczas i po II wś. Nie wiem czemu teraz miałbym palić świeczki w oknie.? chyba ze chcę firankę podpalić.
temat slaby jak na główną...

brudny napisał/a:
śmierć jednostki to tragedia a milionów to tylko statystyka.
Aż mi się Call of Duty 2 przypomniało

@brudny
nie "lewacki" tekst brudasie (nomen omen), a prawdziwy fakt, wypowiedziany przez Józefa S
nie "lewacki" tekst brudasie (nomen omen), a prawdziwy fakt, wypowiedziany przez Józefa S

do bezbronnych ludzi rzucających w berkut koktajlami molotova,ano i strzelającymi z broni >.<
Jaką u licha rewolucje w Polsce?!? Rewolucje to możecie sobie robić przy urnach wyborczych. Tylko dziwnym trafem tam jakoś ludzi nie widać i frekwencja powyżej 50% jest już trąbiona jako sukces, podczas gdy na Zachodzie ponad 80% chodzi na wybory. Jak chcecie robić rewolucje, jak nawet istniejącymi narzędziami zmiany władzy nie umiecie się posłużyć??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie