Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2024-12-10, 17:04 4
RobDeMay napisał/a:

Jakoś się zadni nie zlecieli

Bo jak jest już oficjalnie podane, że UPAdliniec, to te k🤬y banderowskie zawsze chowają głowę w piasek.

RobDeMay napisał/a:

Wielkimi literami jako główny artykuł na wp że pobil 35 letni Ukrainiec

I bardzo dobrze, że przyznali. Musi być wyraźny sprzeciw i wywieranie presji, by nie wróciło nazywanie każdego banderowskiego przestępcy Polakiem czy Gruzinem. Przypomnij sobie sprawę bezimiennego zamachowca ze Szczecina - wszystkie stacje (oprócz jednej, która całkowicie przemilczała "incydent") podkreślały, że jest to obywatel Polski, zamieszkały w Szczecinie. Albo o grupie 12. "Gruzinów" napadających na ludzi w Warszawie.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
bobekwp 2024-12-10, 17:11 4
Myslalem ze nie jestem rasita i ksenofobem, dopóki nie zobaczylem jak jest w berlinie. Nie dopuśćmy do tego. Same brudasy i cz🤬chy. Jestem dumny z Polski ze jak narazie u nas tego nie ma
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-10, 17:22 6
Gdyby moją mamę coś takiego spotkało to bym starał rozj🤬 winowajcę. Ojca, matkę i k🤬a ukraińskie rodzeństwo!

Nie życzę nikomu tyle książek które ja przeczytałem o bestialstwach tych kurde ukraińskich. Jest różnica dostać kulkę w łeb od żołnierza do żołnierza (Katyń) a patrzeć jak Ci matkę, córkę, siostrę gw🤬cą. Potem robią na kawałki. Nawet zwierzętami te k🤬y ukraińskie ciężko nazwać!
Zgłoś
cedrikk 2024-12-10, 17:31 5
Gdzie ten Banderowiec Derek z Koleżkami?

Co wymysli na obronę? Kolejne ruskie trolle?
Jebac ukrainców.
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-10, 17:33 4
bobekwp napisał/a:

Myslalem ze nie jestem rasita i ksenofobem, dopóki nie zobaczylem jak jest w berlinie. Nie dopuśćmy do tego. Same brudasy i cz🤬chy. Jestem dumny z Polski ze jak narazie u nas tego nie ma

Ja wyjechałem za granicę kilkanaście lat temu. Pankowałem, miałem długie włosy i chciałem myśleć że wszyscy jesteśmy tacy sami. Dziś jestem największym rasistą pośród moich znajomych. Życie weryfikuje poglądy
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-12-10, 17:54 6
Roskosmos napisał/a:

Agitacja wobec Ukraińców, nie dajcie się nabrać

Spoko nikt tak nie potrafi sprowokować wk🤬 Polaków jak twoi ziomkowie. Przykład chociażby waszego ministra kułeby.. na słynnej imprze u Rafika..

[ Dodano: 2024-12-10, 17:57 ]
Cosik agentów propagandy: "majeńka", "dupek1234", "ciper 1,9cm", "niewolnikczarnychpanów", nie widać, nie słychać....smuteczek.
Zgłoś
Diavolo_ 2024-12-10, 18:14
Ciężka sytuacja na ojczyznie. Ten gość mógł zahamować język a nie wyzywa go tak naprawdę nic o nim nie wiedząc.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-10, 18:28
Diavolo_ napisał/a:

Ciężka sytuacja na ojczyznie. Ten gość mógł zahamować język a nie wyzywa go tak naprawdę nic o nim nie wiedząc.

O czym ty piszesz?

A, taki żart, rozumiem.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Proletarius 2024-12-10, 18:36 1
Na front!
Zgłoś
Netrunner 2024-12-10, 19:27 2
Zaj🤬 sk🤬ysyna.
Zgłoś
damian15snk 2024-12-10, 20:27
Mamę autora postu, mamę tego ukra czy poprostu czyjaś mamę bo taki clickbait?

[ Dodano: 2024-12-10, 20:27 ]
A dobra przeoczyłem słowo

[ Dodano: 2024-12-10, 20:37 ]
N0laan napisał/a:

widocznie sobie zasłużyła szmata

Gdzie są admini i permanentne bany na IP?
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-10, 20:42 5
No i proszę! dareczek i balonwagina milczą! Choć pewnie to ta sama osoba bo balonwagina znany jest z tego że kont ma kilka.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
takamahi 2024-12-10, 21:01 1
RobDeMay napisał/a:

Jakoś się zadni nie zlecieli

Co innego bronić Ukraińców, przed takimi co ich wszystkich klasyfikują jako banderowców, albo przestępców - wielokrotnie powtarzałem nie każdy Ukrainiec to banderowiec i/lub przestępca.
A co innego bronić poj🤬ych patusów, nie ważne skąd są. Tego ukra patusa który pobił ta kobietę, powinni wziąć do jakiegoś szybkiego sądu, skazać i wyj🤬 z kraju, na granicy z Ukrainą przekazać bezpośrednio jednostkom prowadzącym "nabór" do ich woja i dodatkowo czarny h🤬j w dupę na drogę.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2024-12-10, 21:26 3
Driver19cm + koledzy piszą elaborat, że to ruZZka propaganda, czy jaki c🤬j, że jeszcze go tutaj nie widzę?

podpis użytkownika

"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"

babcia

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
mysh_daniels 2024-12-10, 21:42 2
Oni specjalnie to nam zrobili i wpuścili do kraju miliony ludzi zza granicy. Jeśli naród jest jednogłośny ciężko mu się przeciwstawić. Ale jeśli zrobimy naród multi kulti to będzie podzielony. Podzieleni obywatele są łatwiejsi do zmanipulowania, sterowania i nie będą walczyć o swoje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie