Skoro mamy policjantów takich jakich mamy, to może ściągnijmy parę psów z Ukrainy, na mieście sobie na pewno lepiej poradzą. Sami zobaczcie czemu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
🔥
Ekspresowy rozładunek ..
- teraz popularne
🔥
Ciemny rozum ....
- teraz popularne
Polska policja zobaczyła by ten film to prędzej by wstawiła ukraincom mandat, że pies bez kagańca biega niż by mieli go sprowadzać.
Pies, który myśli, że jest kotem
A tak na serio to nie zapominajmy, że jest to pitbull czyli rasa zakazana w większości krajów unii europejskiej. Właściciel musiał sporo pracy włożyć, żeby tak psa wyszkolić.
I powiedz mi ktoś, że zwierzęta są tępe i nie mają rozumu.
A tak na serio to nie zapominajmy, że jest to pitbull czyli rasa zakazana w większości krajów unii europejskiej. Właściciel musiał sporo pracy włożyć, żeby tak psa wyszkolić.
I powiedz mi ktoś, że zwierzęta są tępe i nie mają rozumu.
tam na ukrainie to wszystko mozliwe nawet psa skrzyzowac z kotem ... ale to jest ukraina inny swiat ... zadupie ze psy po scianach biegaja
@soban2100 nie żaden pitbull tylko American Staffordshire Terrier czyli potocznie Amstaff, i możesz sobie go kupić w każdej chwili. Co do pitbulla to też nie są zakazane tylko wymagane jest pozwolenie jeśli chcesz mieć takiego legalnie. Pozdrawiam znawcę psów i prawa ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie