👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autor napisał/a:
Halman nie kompromituj się.
widzę że wałkujesz przeszłość, dobrze pamiętać ale coś mnie nie przekonałeś ze dziś każdy ukrainiec czyha z nożem żeby nam głowy poucinać... i pamiętaj, nie to pokolenie ale ich dzieci się spolonizują w sposób naturalny. Polokraińcy.
No jeszcze gdyby to byli Ukraińcy...
Jeśli nie wiesz, to Ukraińcy to naród słowiański, a ci na filmie ze Słowianami nie mają nic wspólnego.
Patrząc na ich mordy, to raczej Ormianie bądź Azerowie, którzy wykorzystali zaistniałą sytuację i podając się za Ukraińców przedostali się do Polski.
Z resztą Ormian to i tak już od jakichś 30 lat jest w Polsce jak psów.
A w czym problem nagrać film i podać się za inną nację i wrzucić do neta? Żaden, kretyn wszystko łyknie...
Jeśli nie wiesz, to Ukraińcy to naród słowiański, a ci na filmie ze Słowianami nie mają nic wspólnego.
Patrząc na ich mordy, to raczej Ormianie bądź Azerowie, którzy wykorzystali zaistniałą sytuację i podając się za Ukraińców przedostali się do Polski.
Z resztą Ormian to i tak już od jakichś 30 lat jest w Polsce jak psów.
A w czym problem nagrać film i podać się za inną nację i wrzucić do neta? Żaden, kretyn wszystko łyknie...
Pan_Cernik napisał/a:
No jeszcze gdyby to byli Ukraińcy...
polecam od czasu do czasu ruszyć dupę za granicę
Czekam aż się serio rozkrecą .....
będzie ubaw po pachy i KSW na mieście

Ktos powie, ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka, a ja wam powiem ze ich powinno sie spakowac do wara i wór do jeziora. Wszystkich!
pochminick napisał/a:
Zresztą - sadistic - cóż to za miejsce na dyskusje o imigrantach w naszym kraju...
Właściwe miejsce, bo ruska propaganda na niszowych portalach rozchodzi się najlepiej. Warto rzucić czasem jakieś kontrargumenty, niech ludzie myślą.
A tak na marginesie: kiedyś, czyli wiele lat temu, można tu było spotkać całkiem inteligentnych ludzi i podyskutować na całkiem niezłym poziomie na dowolny temat. Dzisiaj portal opanowały dzieci i życiowi nieudacznicy o ograniczonych horyzontach myślowych. Inteligentnych ze świecą trzeba szukać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie