📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Nawet nie trzeba klikać na play, żeby wiedzieć, że będzie gówno...
Nawet nie trzeba klikać na play, żeby wiedzieć, że będzie gówno...

@up nawet nie trzeba wyłączać adblocka żeby wiedzieć że będzie gówno.

@up nawet nie trzeba czytać postów, że to gówno, bo wiadomo od razu, że to gówno

Jest opcja "ignoruj" ale nie, trzeba przyhejcić, a nuż jakieś piwko wskoczy

@Wiochmen
to jakie IQ ma człowiek który to włączył i mu się podobało?
to jakie IQ ma człowiek który to włączył i mu się podobało?

nie wiem jak sie robi up up up ale za wasze starania piwko.. lepiej siedziec cicho niz pisac cos takiego panowie..
apollo1132, powiedz jak to robisz. Też oszczędzę sobie gw🤬tu na moim zmyśle estetycznym.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie