podpis użytkownika
Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zaj🤬 by się na śmierć.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Czasem się zastanawiam...
Może po śmierci się dowiesz...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Może po śmierci się dowiesz...
Raczej się nic nie dowiem po śmierci...
Zresztą dla mnie absurdalne jest to całe życie wieczne po śmierci... No wyobraźmy sobie żyć w nieskończoność i nic z tym nie możemy zrobić i tak k🤬a 100 lat, 1000 lat, 10000lat... milion lat... miliard lat... Bez kitu k🤬a to brzmi dla mnie jak piekło a nie jak niebo.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Raczej się nic nie dowiem po śmierci....
Ale to nie kwestia istnienia Boga. Uważasz, że umierasz i przestajesz istnieć zupełnie?
I nie mieszajmy w to jakiejkolwiek wiary, jakiegokolwiek Boga. Rodzisz się, umierasz i koniec?

Czasem się zastanawiam czy głupsze jest wierzenie w 72 dziewice za zamordowanie innowiercy czy wiara w ż🤬da spłodzonego przez kochanka Maryi wmawiającej wszystkim, że bóg ją zgw🤬cił czy może ssanie k🤬sa dziecku przez rabina podczas obcinania mu napletka...
Po twoich wypowiedziach też sie zastanawiam w jakim chlewie zostałeś wychowany. Z takim bałaganem w głowie ...

Raczej się nic nie dowiem po śmierci...
Zresztą dla mnie absurdalne jest to całe życie wieczne po śmierci... No wyobraźmy sobie żyć w nieskończoność i nic z tym nie możemy zrobić i tak k🤬a 100 lat, 1000 lat, 10000lat... milion lat... miliard lat... Bez kitu k🤬a to brzmi dla mnie jak piekło a nie jak niebo.
Kwestia percepcji, w swojej wychodzisz z założenia, że to istnienie jest maksimum świadomości a co jeżeli to jest minimum? Jesteśmy we wszechświecie mniejsi, niż nawet 1 atom, zwykły nieistotny pył, nie wiemy co nas otacza, jakie siły stworzyły ten bezmiar w okół, skąd wzięła się każda cząsteczka, nic nie wiemy i w tym życiu się tego nie dowiemy, większość ludzi zarówno tych którzy wierzą jak i tych co nie wierzą nie potrafią nawet zdefiniować czym miałby być bóg, pomijając dziecinne bajki o starcu w niebiańskim tronie...
Ignorowanie ewentualnej siły wyższej jest takim samym egoizmem jak mówienie, że życie inteligentne jest tylko na ziemi.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Gówno burza się zaczęła. Wioskowi wyznawcy ż🤬da zombie w natarciu
Mieszkam na wsi . I mam wyj🤬e na koścół, księży i dziada wiszącego na kiju. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora .