Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Uliczny drift BMW M5 E34
sobanek • 2012-07-30, 2:38

Niezły koleś

Prawie byłby hard!

Szukałem dokładnie, więc jeśli było, to z góry przepraszam, opieprzcie lepiej tego co beznadziejnie otagował post...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
razor7 2012-07-30, 19:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qrczaq 2012-07-30, 19:25
BrekiBMW napisał/a:

na psuło

Od razu się lepiej poczułem. Taki jakiś dowartościowany.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 20:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 20:47
@ immortaldog

Po moich wypowiedziach nic nie widzisz. Nie będę pisał ani się chwalił czym jeżdżę bo i tak nie uwierzycie i zostanę pojechany.
To nie ja napisałem, że nie stać wszystkich na BMW. Ja tylko porównałem tamtą wypowiedź do sytuacji mojej i większości osób które znam. A w zasadzie wszystkich, bo wszyscy których znam mają taki albo inny samochód. Taki na który ich stać i nie robiący ochów i achów, że jego najpiękniejszy i najzajebistrzy.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-07-30, 20:49 2
Zgłoś
skandal89 2012-07-30, 20:51
burakowozy bo sa juz tanie i mają jakiegoś powera, ja wrzucam w jeden worek stare bmw e36, hondy civic V, golfy III, i calibry, to są najbardziej wiejskie auta, ale tylko przez swoich właścicieli którzy myślą, że kupili super zajebistą brykę którą nawiasem mówiąc r🤬am prawie dwu tonowym volvo kombi, co innego silniki typu M w bmw, to inna liga i mało jakiego buraka stać na taki wynalazek. Kiedyś będą się wozić bmw e46, hondą accord, passatem b5 itp, ale najpierw muszą troche stanieć.

Nie chce żeby ktoś mnie źle odebrał, sam nie sram kasą, ale niestety taka jest prawda, wystarczy przejechać się po mieście albo miasteczku i wszystko widać pięknie jak na dłoni.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-07-30, 20:56
skandal89 napisał/a:

burakowozy bo sa juz tanie i mają jakiegoś powera, ja wrzucam w jeden worek stare bmw e36, hondy civic V, golfy III, i calibry, to są najbardziej wiejskie auta, ale tylko przez swoich właścicieli którzy myślą, że kupili super zajebistą brykę którą nawiasem mówiąc r🤬am prawie dwu tonowym volvo kombi, co innego silniki typu M w bmw, to inna liga i mało jakiego buraka stać na taki wynalazek. Kiedyś będą się wozić bmw e46, hondą accord, passatem b5 itp, ale najpierw muszą troche stanieć.

Nie chce żeby ktoś mnie źle odebrał, sam nie sram kasą, ale niestety taka jest prawda, wystarczy przejechać się po mieście albo miasteczku i wszystko widać pięknie jak na dłoni.

Chyba cię niestety źle odebrałem, nie wiesz wiele ale wypowiedzieć się musisz. Zgadzam się, że często są to burakowozy ale akurat silnikowo nie tylko BMW MPower jest "inną ligą".

Honda - V-Tec
Golf - VR6
Calibra - C20LET 200+ KM
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 21:12 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 21:44 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 21:47 3
Czemu jeżdżą tym buraki?

1. BMW z lat 90 jest tanie jak barszcz.
2. BMW to mało awaryjna marka a buraki nie mają kasy (kto zatrudni buraka na stanowisku 5000 PLN + ?)
3. BMW to auto, z reguły, dobrze wyposażone, więc można pocynić przed buraczycą skórą, klimą i dużą ilością przycisków
4. BMW to w większości auta z mocnym silnikiem i tylnym napędem (można pokręcić bączki) i polecieć bokiem. Buraczyce to lubią.
5. BMW to auto gdzie łatwo wywalić mechanizm różnicowy, przez co łatwo o konkretny drift.
6. Tesco wprowadziło dużo ulepszeń do BMW (aluminiowe dywaniki, fajne naklejki, nakładki na wydech etc.)

Jak kupisz nowe BMW to masz 100% pewność, że po 20 latach je sprzedasz jakiemuś burakowi.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 22:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 22:26 7
Zgłoś
Krzychu93 2012-07-30, 23:35
@brekibmw

OD 1993 roku z tego co mi wiadomo to najszybszym Kombi Było Audi RS2. Więc chyba te twoje teorie są trochę śmieszne. BMW Miało 286KM a Audi 315KM i ponad sekundę lepsze przyśpieszenie do 100km/h. Nie twierdzę że BMW to złe auta, bo są to naprawdę bardzo dobre samochody, takie jak BMW m5 e39 czy Seria 7 e38. Zajebiste Auta, lecz nie mów że jest to najlepsza marka samochodów, która jako jedyna robi porządne auta, Bo Audi ze swoim modelem Quattro zapoczątkowało erę na napęd 4x4 w samochodach osobowych/sportowych. I jednak modele e36 czy e34 kojarzą mi się z wieś tuningiem i łysym karkiem za kierownicą. Pozdro
Zgłoś
wciazszukam 2012-07-31, 0:17
Mocne BMW są zajebiste... jako drugie auto do upalania w weekendy - czysta przyjemność przejechać się po mało uczęszczanej drodze wyważonym, tylnonapędowym mocarzem typu Z4. Na co dzień jednak lepszy jest napęd przedni (ew. AWD jak komuś nie zależy na ekonomii)

Przykładowo zimą trzeba wozić w tylnonapędowym BMW z 200kg obciążenia w bagażniku, żeby skutecznie śmigać nawet po równej oblodzonej drodze, nie wspominając o podjazdach pod kręte wzniesienia.

Nie mówię tu oczywiście o nowoczesnych modelach, gdzie wszystko robi za kierowcę komputronika, tylko o samochodach "analogowych".
Zgłoś
skandal89 2012-07-31, 1:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem