Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Uliczny drift BMW M5 E34
sobanek • 2012-07-30, 2:38

Niezły koleś

Prawie byłby hard!

Szukałem dokładnie, więc jeśli było, to z góry przepraszam, opieprzcie lepiej tego co beznadziejnie otagował post...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piazus 2012-07-31, 2:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Boober77 2012-07-31, 8:14 1
@BrekiBMW - swoją wypowiedzią dokładnie potwierdzasz to, że większość włascicieli starcyh e28 i temu podobnych, sciaganych z niemieckich szrotów "superwozów" pasuje do opinii, jaką mają.

A to, że ktoś nie musi się popisywać, jakby grał w jakies d-klasowej wersji "fast and furious" nie oznacza, że jak napisałeś "nie stać cię". Wierz mi, przedłużanie penisa samochodem to najbardziej żałosny sposób na radzenie sobie z kompleksami wieku dojrzewania, które przeciągnęły Ci się do dorosłości.

Piwa nie będzie, bo z dziećmi nie piję.
Zgłoś
xblazex 2012-08-02, 2:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 17:00 1
Carol napisał/a:

I o to właśnie chodzi jeśli mowa o burakowozach, to co reprezentujesz tą wypiwiedzią. Innym auto służy do przemieszczenia się z punktu A do punktu B a burakom w BMW chodzi o przedłużenie sobie w ten sposób króciutkiego interesiku.

piszczała byś jak szmata

Jesli chodzi o diesle BMW akurat nie jestem za. Co do postu kolegi że BMW robi jedne z najlepszych to chyba pomylił epokę, bo najlepszym dieslem było m21 a obecne najczęstsze m47 na PL drogach to nie udana jednostka. Ale co tam ja się znam, jestem tylko mechanikiem i nic nie wiem...

Boober77 Twój passacik kombi czy tam tikaczento nie dotrwa do wieku poczciwych e28 i żal Ci poprostu hejterze...
P.S. dzieckiem jesteś Ty bo zachowujesz się jak typowy gimbazjalista. A co do długości członka to wczoraj Ci się podobało a dzis juz narzekasz? czyzby murzyn się trafił w agencji?

synmackazklanu Wrodzony kretynizm to masz Ty a Twoja opinia i tak jest gówno warta bo jezdzisz solarisem albo neoplanem co najwyżej...

Krzychu93 Poczytaj sobie dobrze. bo masz złe informacje. W kombi M5 e34 były silniki 3,6 L (s38b36) 315KM oraz 3,8 L (s38b38) 340KM więc swoim rs2 nawet nie pobiłes ani jednego wyniku.

Wszyscy którzy mówia że BMW z pod znaku M to burakowozy chyba naprawdę zamineili sie z chu..mi na głowy
Zgłoś
dsk4rav 2014-04-25, 15:10
MUSK JBB !
Zgłoś
shodek 2014-04-25, 17:12
Z mojej strony powiem tyle:

ps. sam też jeżdżę BMW e46. Nie zamienił bym tego auta na nic innego, a moim następnym autem też będzie BMW tylko, że już coś mocniejszego. E92 335i <3
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem