Carol napisał/a:
I o to właśnie chodzi jeśli mowa o burakowozach, to co reprezentujesz tą wypiwiedzią. Innym auto służy do przemieszczenia się z punktu A do punktu B a burakom w BMW chodzi o przedłużenie sobie w ten sposób króciutkiego interesiku.
piszczała byś jak szmata
Jesli chodzi o diesle BMW akurat nie jestem za. Co do postu kolegi że BMW robi jedne z najlepszych to chyba pomylił epokę, bo najlepszym dieslem było m21 a obecne najczęstsze m47 na PL drogach to nie udana jednostka. Ale co tam ja się znam, jestem tylko mechanikiem i nic nie wiem...
Boober77 Twój passacik kombi czy tam tikaczento nie dotrwa do wieku poczciwych e28 i żal Ci poprostu hejterze...
P.S. dzieckiem jesteś Ty bo zachowujesz się jak typowy gimbazjalista. A co do długości członka to wczoraj Ci się podobało a dzis juz narzekasz? czyzby murzyn się trafił w agencji?
synmackazklanu Wrodzony kretynizm to masz Ty a Twoja opinia i tak jest gówno warta bo jezdzisz solarisem albo neoplanem co najwyżej...
Krzychu93 Poczytaj sobie dobrze. bo masz złe informacje. W kombi M5 e34 były silniki 3,6 L (s38b36) 315KM oraz 3,8 L (s38b38) 340KM więc swoim rs2 nawet nie pobiłes ani jednego wyniku.
Wszyscy którzy mówia że BMW z pod znaku M to burakowozy chyba naprawdę zamineili sie z chu..mi na głowy