Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Uliczny drift BMW M5 E34
sobanek • 2012-07-30, 2:38

Niezły koleś

Prawie byłby hard!

Szukałem dokładnie, więc jeśli było, to z góry przepraszam, opieprzcie lepiej tego co beznadziejnie otagował post...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-30, 2:48 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 2:59 6
Jak to się stało, że tak zajebiste samochody jak BMW kojarzą mi się z wieśniakami, dresami, głupimi lalkami itd,

BMW jako producent powinno zadbać o swoją reputację i zabronić sprowadzania aut z wiekiem +10 za wschodnią granicę niemiec a przy sprzedaży nowych robić prostą selekcję na podstawie testu na inteligencję, mianowicie kazać potencjalnemu nabywcy podać wynik równania 2+2*2, może w ten sposób sprzedaż spadła by o jakieś 50% ale utrzymali by jakiś standard marki. ja np. nie kupie BMW bo dla mnie to w tej chwili ostatni burakowóz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 8:45 78
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
genghiskhan 2012-07-30, 9:28 2
po jakiego grzyba wrzucać tu filmiki które mają z 5 lat jak nie więcej....i jeszcze pisze, że byłby hard - a skąd możesz to wiedzieć?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 9:37
Pierwszy raz widze, wczoraj sie urodzilem
Zgłoś
ukcioo 2012-07-30, 9:48
ze niby gdzie miał być ten hard?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 9:50
Bolid
Młodzieży
Wiejskiej
Zgłoś
mutant 2012-07-30, 10:18 1
Fajnie pocisnął ale z drugiej strony za jakiś czas może jutro może za rok będę czytał na stronie internetowej albo oglądał na hardzie jak to idiota z BMW zabił 10 osób gdyż stracił panowanie nad kierownicą
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 11:04 14
@BrekiBMW
Coś dla fanów BMW, spróbuj znaleźć coś podobnego odnośnie innej marki samochodu, to mówi samo za siebie i właśnie o tym ja mówiłem.

ps. jeżeli poczułeś sie urażony to nie moja wina takie są realia i nie osądzaj mnie, że jeżdzę passatem kombi na stragan z burakami bo byś chciał mieć taki samochód jak ja i nie jest to BMW
Zgłoś
sobanek 2012-07-30, 11:16 22

@up, proszę bardzo!

+ niech zgadnę, jeździsz Hondą Civic?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 12:03
@up

zwracam honor haha
Zgłoś
Hubert-garrett 2012-07-30, 13:17
Gdzie ta m5 bo jej nie widze ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-30, 14:15
@synmackazklanu
wszelkie filmiki tego typu są wykonane przez takich jak Ty którzy specjalnie je robia by sie pośmiac i dowartościować. A passata nie chciał bym nawet za darmo gdyz jest to kupa gnoju bo od kiedy to diesel jest w osobówce? zeby był oszczędny? jak byś ciągał naczępe z paroma tonami towaru to rozumiem ale po co jeśli wozisz tylko swoje obesrane dupsko?
Druga sprawa ze jak dorośniesz i przejedziesz sie kiedyś tylnim napędem to zrozumiesz...
Zgłoś
czerwo64 2012-07-30, 16:41 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem