konto usunięte
2012-07-30, 2:59
Jak to się stało, że tak zajebiste samochody jak BMW kojarzą mi się z wieśniakami, dresami, głupimi lalkami itd,
BMW jako producent powinno zadbać o swoją reputację i zabronić sprowadzania aut z wiekiem +10 za wschodnią granicę niemiec a przy sprzedaży nowych robić prostą selekcję na podstawie testu na inteligencję, mianowicie kazać potencjalnemu nabywcy podać wynik równania 2+2*2, może w ten sposób sprzedaż spadła by o jakieś 50% ale utrzymali by jakiś standard marki. ja np. nie kupie BMW bo dla mnie to w tej chwili ostatni burakowóz.
po jakiego grzyba wrzucać tu filmiki które mają z 5 lat jak nie więcej....i jeszcze pisze, że byłby hard - a skąd możesz to wiedzieć?
konto usunięte
2012-07-30, 9:37
Pierwszy raz widze, wczoraj sie urodzilem
ze niby gdzie miał być ten hard?
konto usunięte
2012-07-30, 9:50
Bolid
Młodzieży
Wiejskiej
Fajnie pocisnął ale z drugiej strony za jakiś czas może jutro może za rok będę czytał na stronie internetowej albo oglądał na hardzie jak to idiota z BMW zabił 10 osób gdyż stracił panowanie nad kierownicą
@up, proszę bardzo!
+ niech zgadnę, jeździsz Hondą Civic?
Gdzie ta m5 bo jej nie widze ?
konto usunięte
2012-07-30, 14:15
@synmackazklanu
wszelkie filmiki tego typu są wykonane przez takich jak Ty którzy specjalnie je robia by sie pośmiac i dowartościować. A passata nie chciał bym nawet za darmo gdyz jest to kupa gnoju bo od kiedy to diesel jest w osobówce? zeby był oszczędny? jak byś ciągał naczępe z paroma tonami towaru to rozumiem ale po co jeśli wozisz tylko swoje obesrane dupsko?
Druga sprawa ze jak dorośniesz i przejedziesz sie kiedyś tylnim napędem to zrozumiesz...