Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PrezesTegoBurdelu 2012-11-14, 21:18 13
Tak k🤬a, kluby na Mazowieckiej, kolebka wszystkich wieśniaków. K🤬y chodzą w miniówkach nawet w p🤬loną zimę, prężą się pod tymi wszystkimi światłami, błyszczą jak neony nad burdelami. K🤬A. Za każdym razem jak przejeżdżam przez Mazowiecką to chce mi się rzygać. Polscy studenci... JA P🤬LE. Ten świat schodzi na psy. Co druga studentka to puszczydupa, na Mazowieckiej widać to aż za dobrze.

podpis użytkownika

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
m................0 2012-11-14, 21:26 2
tak bo jest rudy;D beka
Zgłoś
q................6 2012-11-14, 21:32 3
poznalem studentwo w paru miastach i trzeba przyznac ze nigdzie nie robili z siebie takich debili i wsiurow jak warszawiacy. co za tragedia. rozumiem pijanstwo pewnie jakies cpanie itp ale imprezujac ze studentami nie spotkalem sie jeszcze z takim debilami. teraz rozumiem skad sie bierze na przyklad poj🤬a wladza w naszym kraju. kwiat mlodzierzy polskiej j🤬a mac:/ az sie rzygac chce ta warszafka
Zgłoś
dirter 2012-11-14, 21:54 5
same pedalstwo
Zgłoś
Gieniu 2012-11-14, 22:10
4:26 ~ jak któryś sadol z Wawy to niech leci bo panienka pewnie dalej nieprzytomna
Zgłoś
b................l 2012-11-14, 22:14
@up co to jest studentwo? Jakiś koleś?;o
Idź spakować tornister lepiej, jutro religia z rana
Zgłoś
zylasty 2012-11-14, 22:21 2
Znowu ten pajac w kapelusiku...
Zgłoś
Paweł33 2012-11-14, 22:32 1
k🤬a brak mi słów...
Zgłoś
d................r 2012-11-14, 22:57 1
a co ten leśny jebaka w kapeluszu taki do przodu? jakoś mam ochote mu ten mikrofon w dupe wsadzic...
Zgłoś
k................z 2012-11-14, 23:05
no z rudym to mnie rozj🤬 ;D
Zgłoś
Dzimboludek 2012-11-14, 23:11 1
Usłyszałem głos tego pedała w okularkach i kapelusiku i wyłączyłem.

podpis użytkownika

Domyślcie się gdzie mam wasze ostrzeżenia
Zgłoś
Splifcior 2012-11-14, 23:11 1
"Biegłyśmy nago za alkochol"... zwykłe k🤬y... w dodatku tanie. Studenci - kwiat młodzieży polskiej k🤬a jego mać... nie mam matury nawet ale chyba jestem bardziej wartościowy niż ci wszyscy "studenci".
Zgłoś
SSMAN_MEGADETH 2012-11-14, 23:29
tempe c🤬y (mowa o wszystkich uwiecznionych w tym "reportażu")
Zgłoś
Lasarr 2012-11-15, 0:01
Ja p🤬le co to sie w tych warszawskich klubach porobilo, gdzie Ci k🤬a studenci ja sie pytam! Oo

podpis użytkownika

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie