Tak k🤬a, kluby na Mazowieckiej, kolebka wszystkich wieśniaków. K🤬y chodzą w miniówkach nawet w p🤬loną zimę, prężą się pod tymi wszystkimi światłami, błyszczą jak neony nad burdelami. K🤬A. Za każdym razem jak przejeżdżam przez Mazowiecką to chce mi się rzygać. Polscy studenci... JA P🤬LE. Ten świat schodzi na psy. Co druga studentka to puszczydupa, na Mazowieckiej widać to aż za dobrze.
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA

poznalem studentwo w paru miastach i trzeba przyznac ze nigdzie nie robili z siebie takich debili i wsiurow jak warszawiacy. co za tragedia. rozumiem pijanstwo pewnie jakies cpanie itp ale imprezujac ze studentami nie spotkalem sie jeszcze z takim debilami. teraz rozumiem skad sie bierze na przyklad poj🤬a wladza w naszym kraju. kwiat mlodzierzy polskiej j🤬a mac:/ az sie rzygac chce ta warszafka
4:26 ~ jak któryś sadol z Wawy to niech leci bo panienka pewnie dalej nieprzytomna

@up co to jest studentwo? Jakiś koleś?;o
Idź spakować tornister lepiej, jutro religia z rana
Idź spakować tornister lepiej, jutro religia z rana

a co ten leśny jebaka w kapeluszu taki do przodu? jakoś mam ochote mu ten mikrofon w dupe wsadzic...
Usłyszałem głos tego pedała w okularkach i kapelusiku i wyłączyłem.
podpis użytkownika
Domyślcie się gdzie mam wasze ostrzeżenia
"Biegłyśmy nago za alkochol"... zwykłe k🤬y... w dodatku tanie. Studenci - kwiat młodzieży polskiej k🤬a jego mać... nie mam matury nawet ale chyba jestem bardziej wartościowy niż ci wszyscy "studenci".
tempe c🤬y (mowa o wszystkich uwiecznionych w tym "reportażu")