Główna Poczekalnia (13) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-16, 13:13 16
-A jak jest ulubiony film "rodowitych" warszawiaków?
-Sami swoi.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 14:03
Ulubiona napój Magika?

Powarade(Upadłeś powstań)
Zgłoś
hudziel 2014-01-16, 15:03 15
Zgłoś
pitarturbull1987 2014-01-16, 21:13 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
htr83 2014-01-16, 22:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ptoon 2014-01-16, 22:40 47
- Jaka jest ulubiona postać BongMana z Gwiezdnych Wojen?
- pustynia na Tatooine.
Zgłoś
kamil.hasta 2014-01-16, 22:47 1
Moją ulubioną postacią jest BongMan.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 23:00 2
Ktoś tu ma małomiasteczkowy kompleks htr83
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 23:01
jar (ang.) - słoik
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-01-16, 23:07
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-16, 23:23 1
Zgłoś
ArkaSzatana 2014-01-17, 0:16 1
-A wśród widzewskiej łodzi?

-Jew Jew.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2014-01-17, 1:29 1
@simpekaes

Słoiki zbudowały Warszawę hahah Jebnąłeś jak łysy grzywką o kant kuli. Widać,że nie jesteś z Warszawy i chyba ani razu to nie byłeś. Chyba ,że miałeś na myśli aspekt fizyczny to tak. Słoiki przyjechały tu układać cegły.Słoikowość polega głównie na tym ,że ludzie płaca podatki w swoich wioskach. Auta podobnie , ubezpieczone w wyp🤬dowie dolnym z jednym skrzyżowaniem (żeby było taniej).Jednym słowem r🤬ają Warszawę w każdy możliwy sposób nie dając nic od siebie. Oczywiście za to wszystko za co nie zapłaciły słoje , płaci warszawski podatnik.Jedyne co robią słoiki to korki, dziury w drogach, obniżają wynagrodzenie za daną pracę, podwyższają cenę mieszkań itd. Większość rodowitych Warszawiaków chętnie cofnęła by się tak z 20lat. Od razu odpowiadam na pytanie. Tak jestem rodowitym Warszawiakiem i dziadkowie też są z Warszawy. Mimo to mam masę znajomych z różnych części Polski i na ogół są to bardzo fajni , sympatyczni ludzie z którymi się przyjaźnię. Trzeba być debilem żeby oceniać człowieka tylko an podstawie jego pochodzenia. Podział na słoiki i Warszawiaków itp to tylko kolejna i niestety udana próba podzielenia Polaków. Naród skłócony jest słaby. I taki ma być.. Generalnie staram się mieć na to wyjabane bo każda stolica lub większe miasto ma problem przyjezdnych.
Zgłoś
Coliber 2014-01-17, 2:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem