Ja p🤬lę, to wciąż maszyna do niektórych zadań wręcz idealna. Ale już się zaczyna p🤬lenie, że ruska, że stara, że to wszystko na co stać naszą Policję. Zamiast podziwiać kunszt pilota (widziałem lepsze pokazy) to p🤬lą te swoje mądrości nikomu niepotrzebne. Co za zj🤬y naród.
P.S. "Gość" jest przypięty tak skutecznie, że może się tylko bać błędu pilota lub nagłej awarii.
P.S. "Gość" jest przypięty tak skutecznie, że może się tylko bać błędu pilota lub nagłej awarii.
las84500 napisał/a:
Ale jakby to był 50-letni Bell 206 Jet Ranger czy równoletni OH-6 Cayuse szerzej znany pewnym użytkownikom jako Buzzard to byś mówił, że wypas maszyna.
też zabytki ale fajniejsze

podpis użytkownika
Rock.
W bf4 nie takie rzeczy odp🤬lam na helce, w końcu jestem 10 w rankingu nap🤬lania z helki w polszy a to zobowiązuje.
Mnie bardziej zadziwiają wyczyny samolotu utrzymującego się w prawym górnym rogu. Szok.
w sumie to ma fajnie,bo jak roz🤬bie,to podatnicy zapłacą za nowy. Tak jak u nas,gdy rozpieprzyli radiowóz poscigowy,nieoznaczony.Kupili im Superba. Za pare miesiecy znowu rozj🤬i. Teraz trzeba przeczekać i znow kupią i znów rozpieprzą. Dopoki nie płacą z własnych wypłat za takie rzeczy,to niech nie świrują sprzetem za zapracowany przez ludzi hajs.

To rozp🤬olcie wszystkie pokazówki. Wszystkie imprezy. Niech policjant i żołnierz sam płaci za pojazd, paliwo, amunicję, szeroko rozumianą logistykę. Niech nikt nie płaci podatków, niech się w końcu zacznie kucowatość krula.
Ale k🤬a w końcu to zróbcie, bo póki co to szczekacie na portalu który i tak ma was w dupie. A wasz wielki wódz nap🤬la po kilka tysi euro miesięcznie. Śpiąc albo ośmieszając Polskę. Samozwańczy rewolucjonista tuż przed zgonem, nap🤬lający populizmem aż się rzygać chce.
Ale k🤬a w końcu to zróbcie, bo póki co to szczekacie na portalu który i tak ma was w dupie. A wasz wielki wódz nap🤬la po kilka tysi euro miesięcznie. Śpiąc albo ośmieszając Polskę. Samozwańczy rewolucjonista tuż przed zgonem, nap🤬lający populizmem aż się rzygać chce.

Policyjny he?
To Ciekawe jakie przestępstwa trzeba popełnić żeby ktoś odważył się wydać rozkaz o użyciu tej maszyny np,żeby Cie ścigać?Bo pewnie stoi i się kurzy w hangarze a my płacimy za utrzymanie tego złomu.
To Ciekawe jakie przestępstwa trzeba popełnić żeby ktoś odważył się wydać rozkaz o użyciu tej maszyny np,żeby Cie ścigać?Bo pewnie stoi i się kurzy w hangarze a my płacimy za utrzymanie tego złomu.