hehe czekałem kiedy opróżni kibel nad widownią ( tak tak w śmigłowcach nie ma klopa )
Po wielu godzinach na battlefieldzie potwierdzam: gość jest dobry

P🤬lony dobrze manewruje tym śmigłowcem
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Nawet jakby się rozp🤬olił, to tego starego, powolnego i paliwożernego złomu nie byłoby żal. No ale pilota już tak.
@dogip jak by się rozp🤬olił, znaczy że c🤬jowy pilot, to nie było by go żal...
podpis użytkownika
Sialallalala
w GTA to ja do góry kołami latałem. Wiem jestem zajebisty. Po prostu ma się skila
szczerze - fajnie że takie cudo mamy na chodzie (rozumiem że to jakieś muzeum?) i latanie 40-letnim sprzętem tego typu to z pewnością nie zapomniane wrażenia

podpis użytkownika
Rock.
RockyWood napisał/a:
szczerze - fajnie że takie cudo mamy na chodzie (rozumiem że to jakieś muzeum?) i latanie 40-letnim sprzętem tego typu to z pewnością nie zapomniane wrażenia
![]()
Ale jakby to był 50-letni Bell 206 Jet Ranger czy równoletni OH-6 Cayuse szerzej znany pewnym użytkownikom jako Buzzard to byś mówił, że wypas maszyna.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
przeciez sie nie rozj🤬 to po h🤬j tu wrzucasz?
podpis użytkownika
a no.
C🤬j tam, latanie dla picu pod kotleta poszło z naszych podatków, a że przepisy związane z bezpieczeństwem lotów najwidoczniej nie istnieją.
Raz już tak latali, skończyli pod Smoleńskiem.
Też lecieli ruską maszyną...
Raz już tak latali, skończyli pod Smoleńskiem.
Też lecieli ruską maszyną...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...