Kultura na drodze przede wszystkim! Mój pierwszy temat, kamerka niezbyt dobra, ale coś tam kręci. Zakup po "namowie" i oglądnięciu setek wypadków na sadolu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15
Kolol jest jebniety. Czekal na akcje na drodze by powiedzec "Pozdr sadistic". takich trzeba zamykac
Właśnie, zatrzymałeś się chociaż i pomogłeś kolesiowi w srebrnej furce, czy zwiałeś jak frajer?
Obejrzeniu i oglądnięciu to poprawne formy wg Słownika Języka Polskiego. Obejrzeniu bardziej ogólnopolskie, oglądnięciu to forma regionalna z południa Polski. Normalny nie jestem, ale z tego co mi wiadomo to sadol nie jest dla zwykłych, normalnych i szarych ludzi. Zwiałem jak frajer, bo spieszyło mi się do pracy, zatrzymał się pojazd za mną.
@mmaakkuu nie dyskutuj z idiotą (garoz🤬b) bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona życiowym doświadczeniem
Chyba już mu bana zdjęli albo matka zakończyła szlaban na kompa bo coś długo nie było tych jego wypocin.
@Upy
No tak sytuacja co najmniej zagrażająca życiu wszystkich użytkowników drogi. Ciekawe czy kierowcy srebrnej fury spadły buty?
A może przezornie ich nie założył?
No tak sytuacja co najmniej zagrażająca życiu wszystkich użytkowników drogi. Ciekawe czy kierowcy srebrnej fury spadły buty?
@ Everizon
Mnie też nie lubią także spoko. Ja nie tyle co polowałem, co liczyłem, że będę mógł się podzielić czymś z dróg. Praktycznie każdy z nas jeździ, więc wiadomo jak to wygląda. Póki co mam/miałem wymuszenia, przejazdy na czerwonym(powiedzmy, że takie, które nie stwarzają zagrożenia życia i zdrowia - takie do 1 sekundy po żółtym kolorze), no i jeden chamski przejazd na czerwonym przez MPK, ale nocą i z daleka widziałem co się dzieje. No to życzę tematu na głównej i byle nie harda z własnym udziałem:) Coś mi dodawania komentarzy stwarza, daję "dodaj komentarz" i nic nie wyskakuje, sadol już mnie z góry cenzuruje
Pzdr
Mnie też nie lubią także spoko. Ja nie tyle co polowałem, co liczyłem, że będę mógł się podzielić czymś z dróg. Praktycznie każdy z nas jeździ, więc wiadomo jak to wygląda. Póki co mam/miałem wymuszenia, przejazdy na czerwonym(powiedzmy, że takie, które nie stwarzają zagrożenia życia i zdrowia - takie do 1 sekundy po żółtym kolorze), no i jeden chamski przejazd na czerwonym przez MPK, ale nocą i z daleka widziałem co się dzieje. No to życzę tematu na głównej i byle nie harda z własnym udziałem:) Coś mi dodawania komentarzy stwarza, daję "dodaj komentarz" i nic nie wyskakuje, sadol już mnie z góry cenzuruje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie