Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
konto usunięte 2014-03-07, 18:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 18:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tr3mm0r 2014-03-07, 19:01
Kolol jest jebniety. Czekal na akcje na drodze by powiedzec "Pozdr sadistic". takich trzeba zamykac
Zgłoś
Kutas Szatana 2014-03-07, 19:06 1
Właśnie, zatrzymałeś się chociaż i pomogłeś kolesiowi w srebrnej furce, czy zwiałeś jak frajer?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 19:20 1
Obejrzeniu i oglądnięciu to poprawne formy wg Słownika Języka Polskiego. Obejrzeniu bardziej ogólnopolskie, oglądnięciu to forma regionalna z południa Polski. Normalny nie jestem, ale z tego co mi wiadomo to sadol nie jest dla zwykłych, normalnych i szarych ludzi. Zwiałem jak frajer, bo spieszyło mi się do pracy, zatrzymał się pojazd za mną.
Zgłoś
Mercury001 2014-03-07, 19:29
Sadistic pozdrawia kolegę za kółkiem
Zgłoś
Tafariel 2014-03-07, 19:30 2
@mmaakkuu nie dyskutuj z idiotą (garoz🤬b) bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona życiowym doświadczeniem Chyba już mu bana zdjęli albo matka zakończyła szlaban na kompa bo coś długo nie było tych jego wypocin.
Zgłoś
Suspens 2014-03-07, 19:38 1
@Upy

No tak sytuacja co najmniej zagrażająca życiu wszystkich użytkowników drogi. Ciekawe czy kierowcy srebrnej fury spadły buty? A może przezornie ich nie założył?
Zgłoś
Everizon 2014-03-07, 19:58
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 20:03
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 20:14
@ Everizon

Mnie też nie lubią także spoko. Ja nie tyle co polowałem, co liczyłem, że będę mógł się podzielić czymś z dróg. Praktycznie każdy z nas jeździ, więc wiadomo jak to wygląda. Póki co mam/miałem wymuszenia, przejazdy na czerwonym(powiedzmy, że takie, które nie stwarzają zagrożenia życia i zdrowia - takie do 1 sekundy po żółtym kolorze), no i jeden chamski przejazd na czerwonym przez MPK, ale nocą i z daleka widziałem co się dzieje. No to życzę tematu na głównej i byle nie harda z własnym udziałem:) Coś mi dodawania komentarzy stwarza, daję "dodaj komentarz" i nic nie wyskakuje, sadol już mnie z góry cenzuruje Pzdr
Zgłoś
Everizon 2014-03-07, 20:25
Zgłoś
SiewKa 2014-03-07, 20:45
Piwko extra za nutkę
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 20:48
Pozdrowienia? ojej nie trzeba było
Zgłoś
MadFollower 2014-03-07, 20:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem