konto usunięte
2014-03-07, 17:37
srogi temat

.. dorzuć jeszcze film i będzie ok
konto usunięte
2014-03-07, 17:38
Za bardzo się pospieszyłem:) Filmik wrzucony. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu
Olaboga... pozdrowienia... dla nas
konto usunięte
2014-03-07, 18:02
1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
2. Muzyka ze wsi dla wsi i patologii.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/
Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.
Żal.
konto usunięte
2014-03-07, 18:14
co za debil z tego niebieskiego auta

chce przepuścić kolesia jak z naprzeciwka jadą samochody
konto usunięte
2014-03-07, 18:15
@ Gharotief
Ad1. Kamerka za jakieś sześćdziesiąt parę złotych z tego co pamiętam z allebazaru. Za stówę kupisz już taką, która dobrze nagrywa. Chciałeś zabłysnąć, nie wyszło.
Ad2. Nie mam wpływu na to co leci w radiu. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Czego słuchają w Sosnowcu?
Ad3. Spikerem nie jestem to fakt. Pamiętaj, każdy mierzy swoją miarą.
Czego się spodziewałeś po takiej kamerce? Lachę Ci ma jeszcze zrobić po nagraniu? Hasło "polactwo" przemilczę. No to mamy remis, ja zmarnowałem sekundy życia na Twój komentarz. Poza tym nie jest to namiastka chińszczyzny tylko MEJD IN CZAJNA pełną gębą.
Poza tym jest to mój pierwszy temat, więc następny(jeśli będzie coś wartego uwagi w moim mniemaniu) będzie lepszy.
konto usunięte
2014-03-07, 18:26
Gharotief napisał/a:
1. Kamerka za 99zł z biedry chyba DVD Screener czy jakoś tak - bieda...
2. Muzyka ze wsi dla wsi i patologii.
3. Głos typowy dla wiadomo kogo... Nie muszę chyba mówic jakim burakiem trzeba być. :/
Ogólnie zmarnowane sekundy życia. Jakość tragiczna. Ale polactwo widac łyka takie taniości. Ja wolałbym nie miec nic niz mieć namiastkę chińszczyzny.
Żal.
Napisałbym coś, ale nie będę się narażał na blokadę konta
kiepski zakup.. moja deska do krojenia lepsza jakosc video ma...
Wrzuć jeszcze na:
1. Facebook
2. Twitter
3. LinkedIn
4. Pinterest
5. MySpace
6. Google Plus
7. DeviantArt
8. LiveJournal
9. Tagged
10. Orkut
Wtedy reklama będzie pełną gębą.
konto usunięte
2014-03-07, 18:43
quattroxx napisał/a:
kiepski zakup.. moja deska do krojenia lepsza jakosc video ma...

Witaj przybyszu z przyszłości, tyle pytań.... Czy deski do prasowania też będą miały taką możliwość? Prezent dziewczynie chciałbym zrobić...