Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Recydywista 2016-04-28, 21:43 3
nie godny uwagi, nie godny nawet odtworzenia. Nie nabijac temu pedalowi wyswietlen
Zgłoś
corrado1111 2016-04-28, 22:08 3
A jeżeli będą chcieli pójść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, k🤬a jego mać!

podpis użytkownika

Lodzermensch
Zgłoś
Toolpa 2016-04-28, 22:50
Czemu nie w 'dokumentalne'?

podpis użytkownika

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
G................a 2016-04-28, 23:08 2
Recydywista napisał/a:

nie godny uwagi, nie godny nawet odtworzenia. Nie nabijac temu pedalowi wyswietlen

Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).

A za Urbana zawsze piwko, ze względu na to, że ciekawie opowiada o miejscach poza naszą kochaną ojczyzną. Dla mnie fajny sposób na zaplanowanie podróży jak hajs się zgodzi.
Zgłoś
toldiminimal 2016-04-28, 23:20
Toolpa, dokument osobiście nieco inaczej odbieram. Ale fakt bo głębszym zastanowieniu mogło to tam trafić
Zgłoś
Recydywista 2016-04-29, 5:11 1
Gouranga napisał/a:

Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).

A za Urbana zawsze piwko, ze względu na to, że ciekawie opowiada o miejscach poza naszą kochaną ojczyzną. Dla mnie fajny sposób na zaplanowanie podróży jak hajs się zgodzi.

ty k🤬a glupku chcesz sobie c🤬jbana poogladac to won na yt to jest sadol... c🤬j nas tu obchodzi obsranny c🤬jtuber i jego c🤬ja warty kanal
Zgłoś
p................a 2016-04-29, 15:08 2
Gouranga napisał/a:

0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).

To ja go poprę, bo mam ich trochę więcej. Nauczcie się wreszcie do czego ten dział służy. Podpowiedź: historia i dokument, nie historia lub reklama jakiegoś żydtubera. Oby kiedyś się wycofali z płacenia takim i tym samym produkowania masy bezużytecznych społecznie pajaców bez żadnego doświadczenia zawodowego.
Zgłoś
D................7 2016-04-29, 17:31 1
Cytat:

K🤬a nie wolno krotykować bo samemu się nie wrzuca nic? Z c🤬jem sie na łby pozamieniałeś? A może nic nie wrzuca bo nie ma nic sadystycznego własnego a gównem o muzeum nie będzie zaśmiecał SADOLA? Ty k🤬iu portale pomyliłeś.

Życzę ci serdecznie raka. Temu portalowi trzeba solidnej epidemii w której wyzdychają wszyscy od polityki, korwina, kotków, stłuczek, kwejka, "eksploracji", czarnobyla i innych gówien jak teorie spiskowe. Wtedy zostanie to co powinno- czarny humor i makabreska .
Zgłoś
Nimrod-PW 2016-05-05, 0:55
Byłem tam ok 10 lat temu i z tego co widzę to niewiele się tam zmieniło, dodam od siebie że jest tam jeszcze pawilon z eksponatami i przykładami demonstrującymi na przekrojach i modelach w formie zabawy dla najmłodszych - dzieci, prawa fizyki jakie mają zastosowanie w lotnictwie. Ja z tego co pamiętam to trafiłem dzień w którym można było zwiedzać za darmo. Ogólnie bardzo ciekawe eksponaty do niektórych można dostać się do środka. Polecam zajrzeć także do sklepu z pamiątkami, ciekawe pozycje do nabycia.
Zgłoś