podpis użytkownika
Lodzermenschpodpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.

nie godny uwagi, nie godny nawet odtworzenia. Nie nabijac temu pedalowi wyswietlen
Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).

A za Urbana zawsze piwko, ze względu na to, że ciekawie opowiada o miejscach poza naszą kochaną ojczyzną. Dla mnie fajny sposób na zaplanowanie podróży jak hajs się zgodzi.

Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).![]()
A za Urbana zawsze piwko, ze względu na to, że ciekawie opowiada o miejscach poza naszą kochaną ojczyzną. Dla mnie fajny sposób na zaplanowanie podróży jak hajs się zgodzi.![]()
ty k🤬a glupku chcesz sobie c🤬jbana poogladac to won na yt to jest sadol... c🤬j nas tu obchodzi obsranny c🤬jtuber i jego c🤬ja warty kanal

To ja go poprę, bo mam ich trochę więcej. Nauczcie się wreszcie do czego ten dział służy. Podpowiedź: historia i dokument, nie historia lub reklama jakiegoś żydtubera. Oby kiedyś się wycofali z płacenia takim i tym samym produkowania masy bezużytecznych społecznie pajaców bez żadnego doświadczenia zawodowego.0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).

Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).
K🤬a nie wolno krotykować bo samemu się nie wrzuca nic? Z c🤬jem sie na łby pozamieniałeś? A może nic nie wrzuca bo nie ma nic sadystycznego własnego a gównem o muzeum nie będzie zaśmiecał SADOLA? Ty k🤬iu portale pomyliłeś.
Życzę ci serdecznie raka. Temu portalowi trzeba solidnej epidemii w której wyzdychają wszyscy od polityki, korwina, kotków, stłuczek, kwejka, "eksploracji", czarnobyla i innych gówien jak teorie spiskowe. Wtedy zostanie to co powinno- czarny humor i makabreska