👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak przyjmie kilkanaście zastrzyków w dupsko to może przestanie czerpać wiedzę o zwierzętach z kreskówek

Ta w dupe to chyba napisałeś bo jesteś na sadisticu, przyjmie kilka zastrzyków w brzuch to jej się odechce kontaktu z rudymi
Mam nadzieję, że dostanie nie wścieklizny i się nie przekręci.
A baba niech plaster założy.
A baba niech plaster założy.
Wzięłabym na futro

podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
r061071 napisał/a:
miejmy nadzieje że był wściekły
na 100 procent
mygyry napisał/a:
Jak przyjmie kilkanaście zastrzyków w dupsko to może przestanie czerpać wiedzę o zwierzętach z kreskówek
Jeżeli będzie na tyle ogarnięta, żeby iść z tym do lekarza.
kryszak012345 napisał/a:
Ta w dupe to chyba napisałeś bo jesteś na sadisticu, przyjmie kilka zastrzyków w brzuch to jej się odechce kontaktu z rudymi
Od ponad 40 lat nie robi się zastrzyków w brzuch. Stosuje się serie iniekcji w mięsień naramienny. Pomijam fakt że, wścieklizna zastała eradykowana w UK.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie