Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zastanawiam się kiedy w końcu ktoś nie zdzierży i zacznie strzelać do tych sk🤬ieli...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
b................3 2012-05-11, 14:35 6
W tym systemie państwo najlepiej wie co dla każdego jest najlepsze, bo przecież "lud" jest "ciemny i głupi"; wg państwa
Zgłoś
mikel1994 2012-05-11, 14:39
@up,

to chyba w jakimś innym systemie żyję niż mi się wydaje.

podpis użytkownika

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Zgłoś
Avitus 2012-05-11, 14:42 74
To ma być demokracja? Przez tych sk🤬ieli zaczynam tracić tożsamość narodową. Wytłumaczcie mi kim trzeba być żeby rozj🤬 dla dziadka mostek. Czy ten mostek stał komuś na głowie po prostu ułatwiał dziadkowi życie i nic złego się nie działo. Teraz nie ma mostka nic się nie zmieniło a dziadek ma problem. Gratuluje (braku)myślenia tępe sk🤬ysyńskie urzędasy!

podpis użytkownika

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
Phallucifer 2012-05-11, 14:46 2
To jest nienormalne. Tutaj urzednik i ustep prawny maja wieksza moc sprawcza niz racjonalne operowanie zjawiskami rzeczywistosci. Kurde z kolei, co sie moze stac temu facetowi jak s[padnie z tej kladki, co ja wybudowal> wpadnie do pol metrowej wody i sie przeziebi? To nic, ze musi chodzi w gumowcach chora administracja.

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Nabs 2012-05-11, 15:02 36
Cytat:

ja nikogo nie gnębię, ja wykonuje tylko swoje obowiązki

Heh, ciekawe, podobnie mówili naziści pracujący w obozach..

Przypomina mi to sytuacje sprzed kilkunastu lat, kiedy mój ojciec postawił sobie na ogrodzie coś na wzór altanki. Cztery belki wkopane w ziemie, połączone listewkami u góry i puszczony bluszcz pnący. Coś takiego gotowego można kupić w marketach nawet.

Za postawienie tej altanki, dostał 2,5 tysiąca złoty kary, bo była to "budowla" postawiona bez zgody, mimo że na własnym terenie, w dodatku jeszcze nie został do tego wynajęty architekt...

To co dzieje się, zresztą nie tylko w tym państwie, to przekracza granice absurdu, a dzieje się tak, bo ludzie są coraz bardziej obojętni, i wykonują swoją pracę jak roboty, kierując się odgórnymi ogólnikowymi przepisami..
Zgłoś
omgwtflol 2012-05-11, 15:09 25
Nabs napisał/a:

...a dzieje się tak, bo ludzie są coraz bardziej obojętni, i wykonują swoją pracę jak roboty, kierując się odgórnymi ogólnikowymi przepisami..

Tak mi się skojarzyło

podpis użytkownika

twój stary wali mi konia gównem
Zgłoś
B................g 2012-05-11, 17:05
Ja p🤬lę, co za patologia
Zgłoś
z................0 2012-05-11, 17:24
emerytury też nie dostanie bo listonosz nie będzie zap🤬lał 7km
Zgłoś
LatającyKumszownik 2012-05-11, 17:50
Ta kładka i tak lepiej wygląda niż nasze "autostrady".......
Zgłoś
J................0 2012-05-11, 18:02 1
"Polska, mieszkam w Polsce"
Zgłoś
P................s 2012-05-11, 18:03
Ehh wiele pod tym tematem bym napisał ale pewnie znowu moderator lub ktoś tam usunie mój post za niby "propagandę" więc szkoda wysiłku.
Zgłoś
przemas1234 2012-05-11, 18:09
szkoda słów, POLSKO obudż się ,kiedy zaczniemy wieszać tępaków pozbawionych wyobrażni szkoądzących swoim bliźnch

podpis użytkownika

Zgłoś
S................k 2012-05-11, 18:52 3
Tak mi się przypomniało, że mam niemiecki paszport.

Zgłoś
Dildowagins 2012-05-11, 18:53 1
BongMan napisał/a:

Zastanawiam się kiedy w końcu ktoś nie zdzierży i zacznie strzelać do tych sk🤬ieli...

Strzelał i okrzyknęli go mordercą.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie